2012. október 22., hétfő

Breaking Dawn Pt. 2 Promó: Interjúk az ausztrál press junketről

The Sunday Morning Herald (cikk, videó) - Harry Potter Cedric Diggory-ja óta ő Edward Cullen, de Robert Pattinson, a színész számára - aki az Alkonyat filmfranchise csillogó vámpírhősét formája meg - ez egy meredek tanulási görbének bizonyult. „Amikor először leszerződsz valamire, amikor még egy senki vagy, úgy érzed hogy minden totálisan irányíthatatlan,” mondta ma Sydney-ben, ahol az utolsó Twilight részt promótálja. „Viszont amint egyszer megtapasztalod, rájössz miként tudsz efelett kicsivel több kontrollt gyakorolni.” Az egyik dolog, amit a színész szeretne kontrollálni az a Twilightot övező publicitás során ráaggatott RPatz becenév. „Kitekerném a nyakát annak, aki ezzel előállt,” mondja nevetve. [...] „Az egészben ez az egyetlen dolog, ami bosszant,” jegyzi meg Pattinson. „Ez a fajta 'team' aspektus. Ez furcsa. Úgy gondolom, ez egy nagyon különös légkört generált akörré ahogyan a filmeket promótálták. Sporttá vagy ilyesmivé téve azt. Az emberek nem igazán tudják nézni/élvezni a filmeket, mert a többi ostobaság jár fejükben.” [...] „Egyfajta furcsa függőség ez,” mondja Pattinson a kapcsán, hogy nehezen tudja megállni a személye kapcsán íródott internetes cikkek elolvasását. „Ha az emberek a szomszéd szobában pusmognak rólad, valószínűleg tudni szeretnéd, hogy mit mondanak, de ezt mindig bánni fogod ugyanis gyaníthatóan szarságokat hordanak össze. Ez egy különös dolog. Ezt csak akkor csinálod, ha rosszul érzed magad, és még súlyosbítani akarsz a dolgon. De ha jól vagy, ez sohasem érdekel.” [...] „Csak azért mert az Alkonyat ennyire kiemelkedővé és meghatározóvá vált az emberek úgy gondolják, hogy hasonlítok a karakteremre, de Edward csak egy sajátos szerep.” mondta a beskatulyázásról. „Mindig viccesnek találnom, amikor bármi mással jelentkezel azt mondják végre színészkedsz. Mégis, szerinted mi csináltam az Alkonyat során?”

MTV Ausztrália
A vámpír Kristenről: „Nagyon izgatott volt a vámpírsága miatt. Mindenki más, aki konzisztensen szerepel a filmekben, már nyilvánvalóan eléggé régóta benne van ebben [a témában]. Szóval vicces/érdekes volt látni ahogy valaki hirtelen belecsöppen ebbe és megpróbálja felépíteni a saját fizikai és mentális verzióját.”
A harci jelenetekről: „Kemény volt, úgy értem ezt a hatalmas akciójelenetsort két és fél hónapon át vettük fel egy hatalmas raktárban. Mindezt műhóval, zöld hátterekkel, szóval egy idő után elkezdesz beleőrülni!”
Kedvenc emléke a forgatásokról: „Van néhány, például emiatt Brazíliába menni nagyon klassz és őrületes volt. Megtörtem egy motorcsónakot, ami eléggé izgalmas volt! De igen tonnányi. Főleg az első film forgatásáról - nagyon más volt akkor. Úgy értem a helyszínekre egy minibusszal utaztunk. Teljesen ellentéte annak, ahogy az utolsó végződött - helikopterekkel és ilyesmikkel.”
A következő projektjéről: 
„A következő filmemet Ausztráliában forgatom David Mitchoddal - aki az Animal Kingdomot készítette - és Guy Pearce-szel. Szóval igen, klassz lesz. Nagyon jó a forgatókönyve és David fantasztikus rendező, úgyhogy izgalmas ez az egész.”

További írásos interjúk:
The Herald Sun (a sorozat folytatás esetén jelenleg nem mondana határozottan nemet)
Videó interjúk:
The Project | Ant&Sami Lukis | Ten News | Sunrise | Fitzy&Wippa: 1. rész | 2. rész | 3. rész | Kyle and Jackie O: 1. rész | 2. rész | THEFIX | Today Show |

0 megjegyzés: