2010. november 25., csütörtök

Help - ötleteket szeretnénk!

A New Moon megjelenési bulinak elég jó visszhangja volt idén ezért valószínű, hogy az Eclipse dvd megjelenése alkalmából is lesz egy ehhez hasonló party a GHE szervezésében. Ehhez szeretnénk segítséget kérni Tőletek, ötletek formájában. Mi volt az ami tetszett, mi az ami annyira nem, illetve mit szeretnétek a mostani bulin látni? Az előzőn volt sminkelés, szinkronkészítés, plakátos fotózás, kvízjáték illetve a szinkronszínészek is ellátogattak a helyszínre. Ha van ötletek a mostani bulival kapcsolatban ne fogjátok vissza magatokat, nyugodtan írjatok, azonban elég szűkös a határidő, péntek délelőtt 10-ig kommenteljetek ezerrel illetve talán még a hétvége is belefér majd, de jó lenne minél előbb képben lenni a vágyaitokkal kapcsolatban. Az eredeti színészek közül sajnos senki sem fog eljönni, szóval ilyet ne is kérjetek :D

Elő az ötletekkel, üljetek össze brainstormingolni a barátnőkkel, barátokkal, mi is ezt tesszük Barbival és ha meglesz a pontos tervezet az időpontokkal meg mindennel, azonnal szólunk! Egyelőre a helyszín az biztos: ezúttal az Aréna!

12 megjegyzés:

most az arénában??
szerintem megint legyen vámpír smink mert az nagyon jó volt múltkor is. Most is legyen játék ahol jó kis relikviákat lehet nyerni. Eljöhetnének a szinkron színészek is :)

az a fotózás is nagyon tetszett, nagyon jó volt! :) új dolgok annyira még nem jutnak eszembe.

ÖÖÖ és azt lehet tudni, hogy mikor is lesz pontosan ez az esemény?

Nyilván a dvd megjelenés estéjén, mint a New Moon-nál volt, de mondom amint megtudunk konkrétabb dátumot, kiírjuk :)

sziasztok!
jaj, olyan jó lesz, ha lesz megint:DDDD nagyon várom már:DDD
én a kvízjátéknak és a posztereknek örültem a legjobban:DDD
és a DVD éjféli megvásárlása alkalmával is kaptunk egy plakátot:D nagyon örülnék neki, ha ez most így lenne:DDD
a szinkronizálás is nagyon jó volt:DDD meg a zene!!!:DDDDDDDDD

Mikor lesz ez a buli?? Ott akarok lenni

Szerintem lehetne egy kis színpadi játék az Alkonyatból tehetséges színészekkel, vagy egy paródia,ami a rajongóknak is tetszene.:))

Vagy lehetne kapni valami ajándékot,relikviát stb ha az ember jelmezben megy (Bella-Edward-Jane stb) :D

Szerintem a sminkelés és a kvíz is jó volt (bár az utóbbival volt egy két gond, mert ugyebár nem lehet ezerfelé nézni és így voltak olyanok, hogy nem láttak mindenkit, így nem látták, hogy ténylegese ki tette fel legelőször a kezét)
A DVD vásáráshoz tartozó plakátot nagyon imádtam.
A szinkronhangok közül többeket is meg lehetne hívni.

Az időpontal viszont szeintem nekem bajaim lesznek, mert míg tavaly nyáron volt idén télen és ráadásul hétfőn... :S pedig szívesen elmennék, tavaly is jó buli volt.

Libricica nem hétfőn lesz, hanem VALÓSZÍNŰLEG péntek este, de jövő hétfőn már többet tudunk mondani az eseménnyel kapcsolatban! És köszi a tippeket! :)

Ha már szinkronhangok... Tudom,hogy New Moon nem Eclipse, de én Alföldi Robinak örülnék,bár ő kétlem,hogy a Nemzeti igazgatójaként eljönne partizni... :D

én a szinkronhangok közül Bogdányi Titanillának örülnék, meg Bosnyák Viktóriának csak ő nem az eclipset fordította hanem a BDt