2010. augusztus 15., vasárnap

Találj Ki! - Ashley Greene a Sex Drive Los Angeles-i premierjén

FONTOS:
kicsit módosítunk a játék szabályain. A Találj Ki október 31-ig fog tartani (később majd még vissza fog térni) és nyereményjátékot csinálunk belőle. A lényege annyi lenne, hogy ha szeretnél részt venni a nyereményjátékban, akkor mindenképpen a neveddel kell kommentelned a helyes megfejtést (nem kell feltétlen az igazi nevedet használnod, elég a chates vagy becenév is, a lényeg, hogy ne névtelenül csináld), mi pedig (vagyis Ancsi) vezetni fogja egy táblázatban, hogy ki hány helyes megfejtést adott le ezalatt az idő alatt. Az október 31-ig legtöbb helyes választ beküldő nyer (valószínű dvd-t vagy addig még lehet lesznek új cuccaink, erről majd még írunk később). Döntetlen esetén ismét kihúzzuk azt, aki majd a nyereményt kapja.
A nyereményjáték MOST indul, az előző hét tippjeit nem számoljuk bele az eredménybe.

A tippeket a következő formában küldjétek:
1. (tippelt személy neve)
2. (tippelt személy neve)
Ha az első tipped bizonyul helyesnek 1 pontot kapsz, ha azonban csak a második a helyes akkor 0,5-öt, szóval jól gondoljátok meg :) CSAK a kommentekhez írt válaszokat vesszük érvényesnek, szóval aki chat-ben írkál azt nem fogjuk figyelembe venni. A régebbi szabályok maradnak (ne linkeld a tényleges képet, ne bizonygasd, hogy ez már pedig az stb.)

Aki még nem nyilatkozott a paparazzi fotók ügyében, tehát hogy használjuk azokat is vagy sem, az egy Igent vagy egy Nemet még írjon hozzá a kommentjéhez.
aug15
A nagyobb méretért: katt a képre, az új ablakban a kép bal felső sarkában lévő Actions-re-->ott pedig a View All sizes-nél válasszátok a legnagyobb felbontásút! :)

45 megjegyzés:

1.Ashley Greene
2.Nikki Reed

Na. Ez már nehezebbnek tűnik :)

1. Ashley Greene
2. Nikki Reed

Ashley Greene

Szerintem jöhetnek paparazzi képek is

1. Ashley Greene
2. Nikki Reed

1: Nikki Reed
2: Sarah Clarke

Ashley Greene

Igen,jöhetnek paparazzi képek is.

1. Nikki Reed
2. Ashley Greene

1.Ashley Greene
2.Nikki Reed

1. Ashley Greene
2.Nikki Reed

És én már szavaztam, hogy IGEN, de megjegyezném, hogy nekem már ez a kép is gondolkodni való kép volt xD

Niki voltam

Ashley Greene! :))) (LL)