2011. július 28., csütörtök

Comic Con (2011): Összefoglalás IV. - Ash Greene és Julia Jones

Collider – Ashley Greene (interjú)
Bill Condonról (milyen ember és rendező) és reakciójáról mikor megtudta, hogy ő rendezi az utolsó két filmet: „Kissé talán ideges voltam. [Nevet.] Úgy voltam, hogy ’Oh, istenem. Ez komoly? Bill Condon?’ Részese vagy ennek a franchise-nak, bámulatos rajongóid vannak, az elején és a végén is ott lehetsz, ami nem gyakran fordul elő. Továbbá ezekkel a hihetetlen rendezőkkel dolgozhatsz, amely olyan volt számomra, mint egy gyorstalpaló színészetből. Szóval egyszerűen nagyon izgatott voltam, mikor Bill Condon csatlakozott hozzánk. Nem hittem el. Úgy vélem ő egy hihetetlen direktor, és nagyon tisztelem a munkásságát. A találkozásunk előtt egy kicsit ideges voltam, mert nem tudtam milyen ember – soha nem tudhatod. Sok jót hallotta, majd találkoztunk, én pedig úgy voltam, ’Oh Istenem, ez fantasztikus lesz.’ Mint rendező annyira együttműködő és barátságos. Kommunikációs készsége bámulatos. Valójában együtt leültünk, és átbeszéltük hogy eddig miként álltam Alice-hez, mit gondolok róla, és mik az ő elképzelései erről a karakterről. Ez egy igazán jó élmény volt számomra. Egy tapasztalatokkal teli időszak, tudod? […] Nagyon nyitott volt azt illetően, hogy különböző dolgokat kipróbáljunk, azt hiszem ez igazán meglepett engem. Az, hogy egy ilyen kaliberű rendező nyitott a te interpretációd felé.”

Hamarosan bemutatásra kerülő filmjeiről:
LOL – „egy vígjáték, ilyet ezelőtt soha nem csináltam, egy bámulatos szereplőgárdával és egy nagyszerű rendezővel dolgozhattam együtt, de ez valahol félelmetes is volt, abból a szempontból, hogy minden amit csinálok azért aggódom, és jó munkát szeretnék végezni. Ez egy új, ismeretlen terület volt számomra. Kicsit félelmetes, ugyanakkor fantasztikus is – nagyszerű tapasztalatként éltem meg, ami arra inspirált, hogy még több vígjátékban vegyek rész. A LOL-ban egy rossz lányt alakítok, amire ezelőtt soha nem volt példa. [...]”
The Apparition – Ashley elmondta, hogy ez volt az első főszerepe egy stúdió filmjében, így eléggé ideges volt miatta, de keményen dolgozott rajta. Még nem tudja, hogy mikor adják ki az első trailert hozzá, jelenleg vágják és utószinkronizálják, de reméli, hogy hamarosan a nagyközönség is láthat belőle egy kis ízelítőt.

Jövőbeli filmes terveiről: „Van pár projekt, ami jelenleg a látóteremben van. Sok forgatókönyvet olvasok, de szeretnék a fejlesztési folyamatba is beletekinteni. Ez egy másik oldala a filmezésnek, amit még nem fedeztem fel. Nagyon jó lenne megérteni a filmkészítés ezen oldalát is. De akciófilmet is szívesen elvállalnék, mivel nagyon bírom ezeket a kaszkadőrös dolgokat. Van harcművészeti múltam, elég atletikus vagyok. Szóval nagyon klassz lenne ha ráakadnék egy olyan filmre, ahol a női főhős ’badass’ tudna lenni – az fantasztikus lenne. Nehéz lesz, de tényleg akarok valami ilyesmit csinálni. Például egy 300 féle epikus film tetszene.”

BuzzSugar – Julia Jones (interjú)
Leah és Jacob kapcsolatáról: „Amióta belevágtam ebbe a franchise-ban egy csomó időt töltöttem azzal, hogy megértsem a kapcsolatukat, mert úgy hiszem nekem ilyesfajta kapcsolatom a valóságban nincs. Mármint ez olyasmi mint a legközelebbi családi kötelék – őrületbe kergetik egymást ugyanakkor szellemileg és érzelmileg is kötődnek egymáshoz. Azt hiszem Jacob viszonya Bellával, és Leah viszonya Sammel kialakított köztük valamiféle összetartozásfélét, de ez az emberi világban nem lehetséges, hisz nem tudunk egymás gondolataiban olvasni.”

Melyik jelenetet szeretné már látni: „Izgatottam várom, hogy láthassam, miként oldották meg a szülési jelenetet. Láttam a forgatási helyszínt és néhány technikai dolgot, és igazán rendkívülinek tűnt.”

Taylorról: „Sok szempontból okosabb és bölcsebb a koránál. Sok esetben azt éreztem, hogy a bátyámmal beszélgetek. Rengeteg tapasztalattal rendelkezik, olyanokkal amikkel én nem. De igen, szemtanúja voltam, ahogy az elmúlt években felnőtté vált. De ahogy mi válunk egyre felnőttebbé úgy a karaktereink is fejlődnek. Nem igazán tudod ezt a két dolgot elválasztani egymástól; nem is tudom hogy Jacobot láttam felnőni, vagy Taylort. Valószínűleg mindkettőjüket.”

Lányként a falkában lenni: „A Breaking Dawnban már más, mert a falka dinamikája megváltoztott – Jacob, Leah és Seth kiváltak. Ez a felállás számomra sokkal kényelmesebb volt. Ezért is hagyta ott a falkát, mert nem érezte úgy, hogy közéjük való lenne. Folyamatosan próbálta bebizonyítani magának, hogy egy közülük, de soha nem lesz az; ő nem fiú. A kiválással a legjobb barátjával és az öccsével lehet – úgy érezték, hogy egy egymáshoz nagyon közel álló családot alkotnak.

Milyen a kapcsolata a kamerákon kívül a srácokkal: „Nagyon közel állok hozzájuk, védelmező vagyok velük szemben, de ők is velem szemben. Tartjuk a kapcsolatot, és biztos vagyok, hogy ezután is fogjuk.”

Az esküvői jelenetről: „Számomra ez kissé bonyolult volt, mert az esküvőt a legvégén vették fel, rajtam kívül szinte minden karakter ott volt. De azért meglestem a dolgokat, láttam az esküvői ruhába felöltözött embereket! Nagyon örültem, hogy így tettem, mert szerintem nagyszerű dolog így lezárni ezt a forgatási folyamatot.”

0 megjegyzés: