2010. október 31., vasárnap

Végső Eredményhirdetés: Találj Ki!

A Találj Ki! végeredményének összesítését egyedül Ancsi végezte, így elsősorban nagy köszönet neki a remek és precíz táblázatért, amit ITT tölthettek le (nagyon tuti kis táblázat, Ancsi még statisztikát is gyártott hozzá)! A versenyt Bella nyerte, szóval Bella dobj ránk egy mailt a neveddel címeddel mi pedig küldjük a dvd választékot amiből kiválaszthatod a neked tetszőt! Mivel azonban láttuk, hogy többen lelkesen küldözgettétek a megfejtéseket, így a két holtversenyes második helyezettnek is felajánlunk egy-egy ceruzát illetve kitűzőt! Emi** és Kitti Ti is írjatok ránk, hogy megbeszéljük a részleteket!
A többieknek nagyon köszönjük, hogy részt vettek a feladványok kitalálásában, a Találj Ki! mint már említettem elmegy téli álmot aludni, hogy jövőre megújult erővel térjen vissza és tegye újra próbára emlékező-és kutatótehetségeteket! :) Viszlát jövőre!

8 megjegyzés:

Köszönjük csajok ezt a fergeteges játékot!! Azt hiszem sokunk heteit szórakozással töltöttétek el! És tudom, hogy kismillió képet nem láttam volna, ha nem kell heti 3x kutatnom :D De azóta megtanultam kinek milyen a keze, milyen gyűrűi, táskái, cipői egyebei vannak :) Megismertük Peter felejthetetlen száját, Jackson édes féloldalas mosolyát (még akkor is ha nővérkének adja ki magát!!)
És természetesen óriási köszönet Ancsinak az összesítésért és a pöpec táblázatért!! Azért 130 versenyző :) Tök jó :)

hihii 71. :) nem is olyan rossz, ahhoz képest, hogy alig-alig tudtam játszani... sajna időhiányban szenvedtem... az a fránya meló :S Sebaj, majd tavasszal ;)

13? Wáóóó :O alig hiszem el. :DD 13 szerencsés szám. :))))
És Gratulálok Bella! *__* Ügyes voltál! :D
KRÉ, teljesen egyet értek! :))
Köszönjük ezt az izgalmas játékot! :D

Gratul a a nyerteseknek!

Hát örülök is meg nem is hogy vége! :D
Nyáron jó volt hogy tudtam mit csinálni nagy unalmamban!!! :D
De igy suli időszak alatt... hát húzzos... sok a dolog nincs idő... meg fárdat is az ember szal nem veti bele magát annyira. Na de várom hogy megint legyen! :D

Gratulálok a nyerteseknek!
Tényleg nagyon jó kis játék volt. Alig várom, hogy megint legyen. Így is jó pár képet sikerült begyűjtenem a játékban :D (igen, ez a gyengém, ha meglátok valamelyik pasiról egy dögös képet, muszáj lementenem XD)
Addig is alig várom a friss BD híreket és forgatási képeket.

Gratula a Nyerteseknek :D
Én teljesen egyetértek az előttem szólókkal.
És tényleg szerintem mindenki jól teljesített.
Gratula még 1szer.:D

Gratulálok a nyerteseknek, nagyon ügyesek voltak! :)
Én örülök a 65. helyezésemnek, ahhoz képest hogy későn kapcsolódtam be és mindig a határidő után jöttem, jó eredmény :D
Várom a jövőévet! :)

én személy szerint nem játszottam de szinte minden nap kerestem hogy mi a feladvány remek egy játék volt kár hogy vége.....
a győzteseknek meg gratulálok!!!