2010. november 9., kedd

Breaking Dawn: 2. brazil nap

Ez már tény: a Twilight rajongók számára nem létezik az a szó, hogy lehetetlen. De úgy látszik a paparazziknak sem. A korábban említett szoros biztonsági intézkedések ellenére valaki bejutott a szigetre (ami egyébként 2 és fél órányira van a várostól) és lefotózta ahogy Rob és Kristen megérkeznek. A házat továbbra is folyamatosan készítik elő és a jól értesült informátorok szerint SPOILER a vízesés jelenethez kell majd két kaszkadőr, akik le fognak ugrani majd őket váltja Rob és Kris, akik csókolózni fognak a vízben. Lesz egy kis úszás is: egymás felé közelednek majd pedig ismét csók. Vízalatti jelenetekre is számíthatunk. Az ugrást helikopterről fogják felvenni, a csókot viszont rendesen közelről. A hírek szerint 8 részből fog állni a nászutas brazil forgatás: taxi jelenet, csónak jelenet, megérkezés a szigetre, vízeséses jelenet, szex a parton, szex in da house és végül egy konyhai jelenet brazil statisztákkal. Lesz még egy külön jelenet is Rob és Kris nélkül, ahol egy férfi egy gyereket tart a karjában (wtf). SPOILER
A Team Twilight Brazil szerkesztői kimentek a szigethez és készítettek képeket, ahol jól látszanak a lázas előkészületek, párnák az erkélyen és egyéb dekorációk. Itt csak a holnapi napon fognak forgatni, ma csak a vizes jelenetekre kerül sor.
A sasszemű fanok egyébként kifogásoltak egy-két dolgot: Edward-on miért nincs jeggyűrű illetve hogy hol van a csuklópántja? Előbbire az lehet a magyarázat, hogy a második világháború előttig nem nagyon volt divat a férfiaknak eljegyzési gyűrűt hordani (Edward hivatalosan 1918-ban halt meg), így lehet ez a hagyomány neki is megmaradt. A második kérdésre a válasz pedig, hogy ez egy terv része. A spekulánsok szerint, ez azzal lehet kapcsolatban, hogy Bella is megkapja a saját Cullen címerét és Edward valószínű lecseréli a pántját egy olyan dologra, ami Bella ékszerével összepasszol.
A hajtás utánra rakom a helyszíni képeket a megérkezésről illetve párat a környékről. Érdemes megnézni - nem csak Kristen piros rövidgatyája, a marcona tetovált testőr és Rob szexi "dekoltázsa" miatt - a táj valami eszméletlen.
via TwilightLexicon, FoForks, Capricho, brandheroin LJ




Bónusz két tájkép :) imagebam.comimagebam.com

2 megjegyzés:

Valami meseszép a hely!! A bónusz tájképen a víz színe..... Woow
Érdekes a férfis-babás jelenet. Lehet Bella fog valamit álmodni és azt akarják így mutatni!
És ezen én is meglepődtem, hogy nagyon sokan említették, hogy miért nincs Edward-on gyűrű. De emlékeim szerint a könyvben sem volt semmi olyan utalás, hogy Edward is viselne gyűrűt!! De kíváncsi vagyok Bellát mivel ajándékozzák meg, hogy viselje a család címerét!!

woow ez a hely valami eszméletlen szép!! én is oda akarok menni!! :D
amúgy nekem van olyan Cullen-es gyűrű aminek a neve Bella gyűrűje. szóval az már megvan :D
de én azért hiányolom azt az Edward-os karkötőt