2010. november 22., hétfő

Megjelenések, fotósorozatok

A hétvégén tartották meg a 2010-es American Music Awards-ot, melynek egyik előpartiján BooBoo Stewart, Judi Shekoni (Zafrina), Tracey Heggins (Senna) és Valorie Curry (Charlotte) is megjelent (+3), Michael Welch szintén a díjátadó keretében megrendezett jótékonysági bowlingversenyen jelent meg (+2). Az AMA-n a Kedvenc OST kategóriájában az Eclipse-t is jelölték, azonban a díjat a Glee zenei albuma hozta el. A nyertesek teljes listáját itt nézhetitek meg. Anna szintén egy jótékonysági akcióján vett részt (+2), amit az Afrikai Millenium Alapítványán szervezett. Ashley sem untakozott ugyanis New York-ban az Elf című musicalt nézte meg Joe társaságában (+3). Az idősebb Black megformálója, Gil Birmingham pedig a Red Nation Filmfesztiválon elnyerte a Legjobb Mellékszereplőnek járó díjat (+1). Gratulálunk! 
Outtakek: Robert TV Week-es sorozatához ismét érkezett plusz 2 kép, amiket gyönyörű kerettel(!) is díszítettek, időközben előkerültek tagmentesen HQ méretben plusz egy ráadással (+3); illetve Rami Malek-ről (Benjamin) az Emmy afterpartiján készített portréképek is előkerültek (+3). 
via twiboysLj, blackpackLj, rkloveageLj, twilightersfanLj, AKF, Examiner.com

3 megjegyzés:

Hűha :D Ezek az 'Amazonok" tényleg nagyon magasak :D Devárommár a filmet :)

Szegény srác elveszik közöttük...ez így egyre jobb lesz.Bárcsak adnák már a filmet:(

Sziasztok! Gondoltam feltöltöm Rob TV Week-es fotósorozatának összes eddig megjelent képét. Amiket Ti is hoztatok, beraktam nagyobb méretben is. Összesen - ha jól emlékszem - 18 db kép van a fájlban. Remélem valakik hasznát veszik. Jó nézegetést! ;)

http://www.megaupload.com/?d=KTOKUXQZ