2010. november 14., vasárnap

Fotósorozat videók, Anna dvd-n, bye Brazília

Breaking Dawn: a tegnap esti fürdőruhás képeket remélem senki nem hagyta ki, agyaltunk is a többiekkel facebook-on, ugyanis látható, hogy Stew-n két fajta bikini van. Akkor arra jutottunk, hogy azért, mert a képeket két különböző jelenetnél vették fel, azonban rá kellett jönnöm, hogy ez csak félig igaz. Csak a masnis bikini képeken látható a stáb (ahol Rob a piros úszót viseli), a többit viszont úgy tűnik, hogy nem forgatáson lőtte az amúgy nem semmi fotós (állítólag 2 napot bujkált egy erdős részen és kijátszotta a keresőkutyákat illetve kb. 60 fegyveres őrt), valószínűleg Kristen és Rob szabadidejükben döntöttek úgy, hogy kipróbálják a vizet az amúgy borongós napon. Hogy végülis melyik feltevés lesz helyes, megtudjuk egy év múlva. A két főszereplő egyébként már el is hagyta az országot, a reptéren hiába döntöttek úgy, hogy a VIP teremben húzzák meg magukat a gép indulásáig, a rajongók megtalálták őket és ők örömmel pózoltak, írtak alá stb. A hírek szerint Baton Rouge előtt még visszamennek LA-be.
Az Anna rész: legutóbbi filmje a Scott Pilgrim vs the world odakint a napokban jelent meg DVD-n (nálunk meg csak jövő januárba mutatják be...fak) és a film rendezője és a szereplők is elmentek dedikálni a rajongóknak (már lehet említettem korábban: Anna a filmet rendező Edgar Wright-tal van együtt - ő a szakállas bácsi a csoportképen). A másik két kép Rachelle Gotham sorozatából való.

Több Anna via annakendrickonline.com, kristenownsme LJ
A tovább után egy videó Rachelle tavalyi Flare fotózásáról és kettő a Kellan-fanoknak: Így készült a Cosmo sorozat Paul Wesley-vel és egy másik amin egy furcsalábujjú csajjal pózolt még régebben.


1 megjegyzés:

ez a két cosmos videó nagyon jó :]
eddig nem igazán foglalkoztam Paul W.vel de a videó alapján tök jó fejsrácnak tűnik. Kellan meg..hát a szokásos *.* annyira bírom ahogy gesztikulál. ahogy nevet :D jó látni egy olyan színészt aki folyton vigyorog. ezért is szeretik szerintem olyan sokaan. én biztosan :]
a második videóban
ive stool my sisters magazins. xD gratulálok :D
jaj.imádom =)

egyébként pont most néztem a tv újságot, és nemsokára két rachelle filmet is adnak.