2010. november 11., csütörtök

Vegyes egyveleg

Brazílián kívül is nagyban zajlik az élet - Peter Russell Crow új filmjének, a The Next Three Days afterpartiján tette tiszteletét (+2) New York-ban, Chaske szintén a Nagy Almában múlatta idejét, ő azonban egy könyvbemutatón (+9) volt. Hamarosan boltokba kerül a Zooey magazin decemberi száma, amelynek címlapjáról mint már jól tudjuk Jackson fog visszaköszönni. Ennek apropójából a HollywoodLife 3 új képpel örvendeztetett meg minket a magazin számára készített fotósorozatból. Illetve már beszámoltunk arról, hogy Jackson a No Ordinary Family-ben kapott epizódszerepet, az eheti részben pedig már fel is tűnt Trent-ként, a JRO pedig egy videóba összevágta az összes jelenetét, amit itt meg is nézhettek. 
Breaking Dawn infók: 
Frissítés: a hírek szerint a tengerben egymásnak esés jeleneteivel Bill Condon nagyon elégedett. Steph mindig elmondta  a tanácsait, és azokat meg is fogadták. A mai nappal pedig be is fejezik a forgatási munkálatokat, holnapra szabadnapot kapott Kris&Rob, majd szombaton hagyják el Brazíliát. 

A tegnapi napról lassan csordogáltak az infók, de ami biztos, hogy a forgatás gőzerővel tart. Az eddig információnk szerint már felvették Bella és Edward első szeretkezését, illetve a másnapi történések eseményeit - ami tollakat és a  horzsolásokat számbavételét jelenti. Ezen intim jeleneteknél Bill Condon-on, Steph-en, a kamerákon és néhány segítőn kívül senki más nem lehetett jelen. Valamint állítólag már azon a jeleneten is túl vannak, mikor Bella Carlisle-al beszél terhességének gyanújával kapcsolatban. A vízesés jelenethez kapcsolódva arról számoltak be egyes tweetelők, hogy Bellán fehér bikini lesz, és sort. 
Billy Burke pedig a VH1 Gálájának vörösszőnyegén elárulta, hogy milyen újdonságokkal kell szembenéznie Charlie-nak a két BD-filmben: "A karekterem megtud pár dolgot, alig várom azt a pillanatot amikor Charlie meglátja a vérfarkast." 
via JRO, @foforks, brandheroin LJ, TwiExaminer

1 megjegyzés:

Óóó, Te isten, Peter szemei milyen karikásak :S Úgy látom, ezügyben nem sokat kell majd vesződniük a sminkeseknek :(