2010. november 19., péntek

Öltönyösök, lányok, új szerep, webnapló

A tegnapi GQ szórásból kimaradt a nagyszerű Cam Gigandet, akiről kint készültek képek, amikor a rajongókat örvendeztette meg közös képpel és aláírásosztással. Anna is rendesen belevetette magát az éjszakai életbe, szintén a GQ party után másnap(?) már egy újabb eseményen vett részt LA-ben. Peter New York-ban forgatgatja a Nurse Jackie-t, de azért kis szabadideje neki is van, a Finca 25. évfordulóját ünneplő party-n tette tiszteletét és pár fotó erejéig Natalie Portman-t is elkapta maga mellé. Rachelle-ről egy új kép van egy régebbi fotósorozatából, illetve új sorozatszerepéről is van kép, az Off the map-ban egy Ryan Clark nevű orvost, kutatót (?) fog alakítani.
Bréking nyúz: Christian Serratos szerepet kapott. Méghozzá nem is akármilyet, az ABC csatorna egyelőre címtelen sorozatában fogja játszani az egyik főszerepet. A sorozat 4 különböző etnikai csoportba tartozó lányról fog szólni, akik egy magániskolába járnak.
Jackson pedig webnaplót indított a 100 Monkeys-al karöltve. Az ígéretek szerint lesznek kulisszák mögötti felvételek Jackson-tól, videóklipp anyagok és lehet néhány Twilight stábtag is beköszön majd, hisz a a napló Louisiana-ban készül, ahol nemcsak a Breaking Dawn forgatás van tervben Jackson-nak, hanem bandájával is jelenleg ott koncertezik illetve következő albumukon dolgoznak.
via brandheroin LJ, hollywoodcrush.com, deadline.com

0 megjegyzés: