2010. november 9., kedd

Dakota újra királynő és egyéb apróságok

Tudom, hogy most mindenki Breaking Dawn lázban és és minden más ami emellett jelenik meg szinte jelentéktelen, de azért nézzük mi történik a többiek háza táján.
Billy Burke a VH1 Save the music idei gáláján vett részt feleségével New York-ban. Ennek az alapítványnak fő célkitűzése, hogy minél több amerikai iskolában felhívják a figyelmet a hangszeres zene fontosságára és hogy milyen fontos szerepet játszik a gyerekek fejlődésében a zene. Dakotát már másodjára választották meg homecoming queen-nek volt iskolájában, amit természetesen ismét megtisztelt jelenlétével. Új outtake-ek is vannak a legszerelmetesebb szerelmespárról: Kristen Leno utáni backstage sorozatából és Rob US Weekly sorozatából.

Képnélküli hírek: Nikki új szerepet kapott, valószínű a Breaking Dawn után fog neki kezdeni a Downers Grove című tini thriller-nek Hayden Panettiere oldalán. A történet szerint minden évben az valamelyik végzős bizarr módon leli halálát az iskolában és a Panettiere által alakított karakter attól fél, hogy ő lehet a következő... Nikki szerepéről még nincs információ.
Jackson sem tétlenkedik (jelenleg épp az Aim High-t forgatja), őt a Shadowland című 3D-s horrorfilmre szemelték ki, Bill Nighy mellé. Sztori: egy csak fiúkból álló előkészítő iskolában két diák összebarátkozik és rájönnek, hogy mindkettejüknek közös szenvedélye a varázstrükkök. A két barát betéved egy furcsa öreg bűvész házába és úgy döntenek ott maradnak éjszakára, azonban az öregember tudtuk nélkül folyamatos illúziókba vonja be őket, míg végül már teljesen elmosódik a valódi világ és az illúzió közötti határ, ahol sötét erőkkel kell megküzdeniük. via brandheroin LJ, mrpattinson.com, hollywoodcrush, edward&bella.net

0 megjegyzés: