2010. november 24., szerda

Eclipse DVD, Breaking Dawn + megjelenés, fotósorozat

Az iTunes Facebook oldalára feltöltöttek az Eclipse DVD menüjének kinézetéről képeket (+5). Arról még nem tudni, hogy így fog-e kinézni a magyar DVD menü is. Ha már az Eclipse-nél vagyunk a napokban kiadtak három hivatalos videót a DVD-ről: az egyik a Bella és a farkas, egy másik a Kris&Rob címet kapta, a harmadik videóban pedig Kristen és Robert audiokommentárjába hallgathatunk bele 1 perc erejéig. Chaske-ről pedig Peter Hurley készített egy sorozatot, a plusz 4 képet és a fotózásról készített BTS videót itt nézhetitek meg. Valorie mostanában nagyon felkapott lett, hisz folyamatosan járja a különböző eseményeket - most is tiszteletét tette a Faster premierjén (+3), ami egy másik BD újonc, Maggie Grace (Irina) legújabb mozija (érdekes hogy Maggie nem volt ott, pontosabban fogalmazva kép nem bizonyítja hogy ott lett volna).

A végére pedig kis Breaking Dawn infók: egy twitteres forrás szerint ma a Swan háznál forgattak belső jeleneteket, illetve az informátor szerint ma volt az utolsó forgatási nap Hálaadás előtt, utána pedig a Volturi központban zajló jeleneteket veszik fel... Renesmee kapcsán is érkeztek hírecskék, amiket spoileres tartalmuk miatt a tovább mögött olvashattok.

A @MackenzieFoycom értesülései szerint Mackenzie fel fog tűnni az első részben is, mégpedig Jacob bevésődésénél amikor mutatják az egyre növő kislányt. Kenzie arcát a CGI technika segítségével fogják a különböző korú lányok arcára "átültetni". De a tervek szerint olyan gyors lesz ez a jelenet, hogy időnk sem lesz felismerni hogy ő az. A hírek szerint második részben pedig végig a 6 évesnek kinéző Nessie-t fogja alakítani.via @PunkD_Images, brandheroinLj, MtvNews, comeontakeyourbestshot.com

0 megjegyzés: