2010. november 9., kedd

Új Breaking Dawn hírek/pletykák

Esme sziget: A Veja nevezetű magazin internetes oldalán tegnap erősítették meg, hogy megtalálták Esme szigetét, ami Paraty városka közelében található (ahová tegnap el is indult a stáb). A Twifans-nak pedig már az egyik rajongó küldött képeket, amiken látszik hogy elkezdték a sziget, és a ház átalakítását, hogy a könyvben leírtaknak a lehető leginkább megfeleljen pl. a partját homokosabbá teszik, a bútorokat lecserélik... stb. (A ház átalakítás előtti belső berendezéséről  készült képeket itt nézhetitek meg.) Spoiler Egyes pletykák szerint az első jeleneteket egy vízesésnél fogják rögzíteni kora reggel, illetve a tengeren vesznek fel dolgokat - gondolom a megérkezés pillanatait. Spoiler Amit tudni lehet még, hogy nagyon szigorúak a biztonsági intézkedések, mivel egy privát szigetről van szó, ezért a hatóságoknak joguk van arra, hogy a behatolókat letartóztassák, illetve a stábtagokra is  hasonlóan szigorú szabályok vonatkoznak: nem vihetnek be telefont, fényképezőgépet, és nem mondhatnak el semmit sem a sajtónak, különben kirúgás, és fizetésmegvonás jár és akár jogi lépéseket is tehetnek a locsifecsi ellen. 
Visszakanyarodva a tegnapi napra: régi/új HQ képek érkeztek a taxis jelenet forgatásáról, illetve plusz 4 új videó is. Frissítés: +14 kép, plusz kiderült hogy milyen szám ment a tegnapi utcai jelenet forgatása közben: a Fundo de Quintal-tól a Vai la, Vai La.

BD sajtótájékoztató: a tegnapi nap folyamán Bill Condon és a Rio Films elnöke közös sajtótájékoztatót tartott. Bill elmondta, hogy mindannyian élvezik a rajongók, és a város meleg fogadtatását. Megjegyezték, hogy a Rio Films ösztönzésének köszönhető, hogy átköltözött Brazíliába a forgatás. "Rio egy igazán vibráló, élénk város, szóval úgy döntöttünk hogy ezt megjelenítjük a filmben is. Nyilvánvalóan át akartuk adni ezt a vibrációt, ami a Dawn-ban is benne volt. Lapa-ban vettünk fel egy jelenetet, amelyben bemutatjuk Edward és Bella segítségével a carioca kultúra igazi arcát." mondta a rendező. Wyck Godfrey hozzátette, hogy Lapa-ban a forgatások lezárultak, azonban a stáb [a színészek nélkül] visszatér, hogy légi felvételeket készítsenek. Bill elmondta, hogy nagyon szoros a menetrendjük, így csupán a forgatásra összpontosítanak, de amit láttak eddig az nagyon tetszett nekik.

Casting: nagyon úgy néz ki, hogy új BD stábtagot köszönhetünk, mégpedig Andrea Powell (a FB oldalán jelentette be, hogy benne lesz a filmben) személyében, aki Tanya, Kate és Irina  "anyját" fogja alakítani. Valószínűleg azért dolgozzák fel Sasha történetét (akit a Volturi megölt, amiért halhatatlan gyermeket teremtett), hogy jobban előkészítsék a második részben kialakult félreértésen alapuló helyzetet megértését.

Menyasszonyi ruha: mint arról már beszámoltunk felreppent az a pletyka miszerint Bella esküvői ruhája Zac Posen tervei alapján fog elkészülni. Nos a HollywoodLife felkereste a divattervezőt, aki nem adott egyértelmű választ; arra hivatkozott hogy nem beszél/het a valós és nem valós jövőben terveiről, de hozzátette hogy szereti az esküvőket. Ha már a ruhánál tartunk az E!Online-on megjelent egy igen érdekes írás, amelyben egy bennfentesre hivatkozva azt taglalják, hogy az esküvői ruha hagy maga után kívánnivalókat. A forrás a szörnyű, a csúnya és borzasztó konzervatív jelzőkkel illette, és hozzátette, hogy egyáltalán nem a tervező hibája, sokkal inkább azé aki meghozta a végső döntést  - azaz Stephenié (Kristen korábbi interjújából tudjuk, hogy Steph döntött a ruháról). Most mondhatnám azt hogy ne alapozzunk ilyen pletykákra, de jobb a legrosszabbra felkészülni...

via Twifans, BreakingDawnMovie.org, pattinsonstew LJ, fiercebitchstew LJ, KristenStewartNews.com, Todotwilightsaga, @BlogTwiBrasil

2 megjegyzés:

Eddig nagyon király minden! Remélem Bill tényleg nem szúr el semmit. A ház meg mintha a fejemből lépett volna elő :D Tök olyan mint olvasás közben.
Azért remélem, hogy ez a menyasszonyi ruha dolog csak kamu és csak felfújják a dolgot :/

Remélem a film is ép olyan király lesz mint a könyv,mert az a könyv megér mindent elolvasni ;)