2012. május 18., péntek

Kristen Stewart és Charlize Theron az El Hormiguero-ban

Tegnap este leadták az El Hormiguero nevezetű spanyol tv show azon részét, amelyben Kristen Stewart és Charlize Theron közösen szerepelt. Spanyol hangalámondásos az egész, de egyik rajongói oldal lefordította, hogy miről is beszélnek a showban, így én is nagyjából átírtam magyarra. (Természetesen előfordulhat benne pár hiba, ha találtok ilyet jelezzétek.) Képek a showból.
Host: Srácok gyönyörűek és sugárzóak vagytok. De fáradtak is. A Snow White and the Huntsman promója apropóján a világ melyik részéből érkeztetek?
Kristen Stewart: Oh Istenem, már nem is tudom…
Charlize Theron: Mindenhol jártunk. Franciaországban kezdtük, majd voltunk Berlinben végül itt vagyunk Spanyolországban!
Host: Gratulálni szeretnék nektek a csodálatos filmhez. A minap láttam. Úgy hiszem mind a lányok mind a fiúk szeretni fogják. A lányoknak ott a fantasztikus szerelmi történet, másrészről akcióban is bővelkedik. Ez Hófehér története akcióval fűszerezve. Személy szerint mit szerettek ebben a Hófehérke verzióban?
Charlize Theron: Hófehér meztelen ebben a filmben.
Host: (Kristennek) Meg tudod ezt erősíteni?
Kristen Stewart: Persze, persze. (Nevet) Mit csinálsz velem ember?
Charlize Theron: Megpróbálom eladni a filmet.
Host: De beszéljünk rólad Charlize. Szinte lehetetlennek tűnik ilyen szépséges angyali arccal, hogy képes vagy bármi rosszra.
Charlize Theron: Uhh nem, annyira jó vagyok. De alapvetően a gonosz királynőt félreértik.
Kristen Stewart: Hazudik. Micsoda hazudós.
Charlize Theron: A királynő sokkal kedvesebb, mint Hófehér.
Host: Amikor egész álló nap gonoszat alakítasz az nem válik végül a személyiségeddé, még akkor is ha leáll a forgatás?
Charlize Theron: Voltak olyan pillanataim, amikor határozottan élveztem a sok kiabálást. Mint például, ’HOZZ NEKEM EGY SZENDVICSET, MOST!’ Majd Kristen odajön azt mondva, ’Most nem vagy királynő, szóval fogd be.’ Én pedig, ’HOZZÁTOK IDE A FEJÉT EGY EZÜSTTÁLCÁN!’ Kristen reakciója erre, ’Nem. Én Kristen vagyok, te pedig Charlize. Szóval pofa be és nyugodj le.’
Host: Nos a rendező azért választott téged, mert Margaret Thatcher és Kate Moss kombinációja vagy. Egyetértesz vele?
Charlize Theron: Minden amit hallottál Kate Mossról, valami Thatcherből de alapvetően Kate Moss.
Host: Oké Kristen, beszéljünk Hófehérről. Nem a tündérmesékből megszokott Hófehérkét alakítod. Harcolsz, sziklákról ugrálsz le, lovagolsz szólva ez Hófehér és Chuch Norris keveréke. Sok a filmben az akció. Fizikálisan mi volt a legnehezebb jelenet számodra?
Charlize Theron: Nézz rá…. (Charlize a mögöttük lévő tévére mutat, miközben Kristen rázza a fejét, zavarban van.)
Host: Na álljunk meg itt az interjúval, nézzük Kristent és Chris Hemsworth-t…Tényleg arcon csaptad Christ?
Kristen Stewart: Igen. Megpróbáltam… módszeres, tudatos színész vagyok. Annyira megpróbáltam közel kerülni hozzá amennyire csak tudtam. Chris még mindig ezen siránkozik. Alig várom, hogy ne halljak erről többet. Elkötelezetten viseltettem ezen film iránt.
Host: Abban a jelenetben, ahol egy szikláról ugrasz le majd két emeletnyi magasról hajtottad végre. Hogy vezették ezt elő neked? Mármint odajöttek és azt mondták neked, ’Kristen, kedves le kell ugranod.’ Vagy odacsaltak és rámutattak, hogy onnan kellene leugrani? Mikor mondták el az igazságot?
Kristen Stewart: Nem hiszem, hogy az ügynököm valaha is tudott erről, mert akkor nem hiszem, hogy hagyta volna megcsinálni ezt a filmet. Szerintem azt hiszi, hogy a munkám többnyire… ő csak eljön a forgatásra, annyi cigit szív el amennyit csak tud, miközben úgy viselkedik mintha egy vakáción lenne. Én pedig fagyoskodom, didergek ő pedig csak azt mondja dohányzás közben, hogy ’Nagyszerű vagy Kristen.’
Charlize Theron: Nagyszerű vagy Kristen! Bámulatos, bámulatos.
Host: Charlize miközben néztem a filmet, megfigyeltem valamit. Volt valami amit nem értettem. Miért nyolc törpe van? Miért van egy plusz törpe? Az írók nem olvasták az eredeti sztorit?
Charlize Theron: Azt hiszem elfelejtették és túl késő volt a változtatáshoz. Már mindenkit felvettek. Majd úgy voltak, hogy ’Ó, így úgy tűnik, mintha okosak lennénk. De valójában ez egy tévedés'. Sajnálom.
Host: Milyen volt a lovaglás?
Charlize Theron: Azt reméltük, hogy te leszel a kilencedik törpe.
Host: Hé, hé már nincs forgatás, nem szükséges gonosz boszinak tűnni.
Charlize Theron: Ő a Snow White and the Huntsman kilencedik törpéje. Hé, sajnálom de ők a legnagyszerűbb brit színészek, szóval megtisztelve kellene érezned magad. Ők a legjobbak legjobbikai. Nagyszerű társaságban lennél.
Kristen Stewart: Megpróbál most finomkodónak tűnni.
Charlize Theron: Igen, mert annyira férfiasnak/határozottnak érzem magam… Bocsássanak meg egy pillanatra. (Kristennek) Soha nem mond mégegyszer ezt.
Kristen Stewart: Sajnálom, de annyira… nem, nem.
Host: El tudnád mondani a híres tükröm, tükröm mondd meg nékem mondatot mert spanyolul nem hangzik olyan költőien mint angolul. El tudnád ismételni nekem mondva?
Charlize Theron: Bocsáss meg Kristen. Ez heves és erős lesz… nem is tudom, hogy mit csinálok.  (Nevet.) Mentsenek meg! ’Tükröm, tükröm mondd meg nékem ki a legszebb a vidéken.’
Host: Érezzétek magatok kényelmesen. Nézzük bele a filmbe. A Snow White and the Huntsman június elsejétől a mozikban. Mesélj nekünk a lovakhoz kapcsolódó élményeidről, amikre a film forgatása során tettél szert. Láthatunk majd teljes sebességgel lovagolni. De nem szereted a lovakat.
Kristen Stewart: Valójában imádom őket. Imádom nézni, ahogy a mezőn vágtáznak csak nem szeretem megmondani nekik, hogy mit csináljanak. Amint fent vagyok egy lovon olyan, hogy ’Idióta. Nincs kontrollod.’ Én meg, ’Nem nincs, igazad van. Rendben.’ De jó az akadályokat leküzdeni, szembenézni a félelmeiddel. Rettegtem, de amikor forgattunk legyűrtem ezt.
Host: De imádod az állatokat. Vannak farkasaitok és macskáitok.
Kristen Stewart: Igen, van egy macskám. Az anyukámnak vannak hibrid farkasai. Ő egy csodabogár.
Host: Oh hibrid farkasok, nem tudom milyenek azok.
Kristen Stewart: Fantasztikusak. Farkas és kutya keverékek.
Host: Oh.
Kristen Stewart: Igen, tudom. Érdekes…
Host: Charlize, melyiket volt a nehezebb 6 órán át a sminkben ülni, hogy öreg boszivá alakulj vagy egy kád fekete olajban megmártózni?
Charlize Theron: Mindkettő. A film elején tejben mártózom meg, amikor egy szépségfürdőt veszek,
mint ahogy minden nő teszi. Majd a végén… igen itt, egy kád fekete olajból mászok ki. Ez az utolsó percekben dőlt el, ugyanis ez nem volt benne a forgatókönyvben. Ruper hozakodott elő ezzel az ötlettel….. Én úgy voltam, hogy ’Rendben, de nem érzed úgy, hogy ez hideg lesz?’ Ő azt mondta, hogy ’De, viszont meg tudod csinálni.’ Két órán át tartott, hideg volt…
Kristen Stewart: (Szarkasztikusan) Oh fáztál?
Charlize Theron: Igen, majd néhány stábtag azt mondta, hogy ’fogd be, gyerünk. Hajnali két óra van, éhes vagyok, haza akarok menni.’
Host: Mindenki azt mondta, hogy ’Bravo, Charlize’…
Charlize Theron: Igen, a végén mindenki úgy volt, hogy ’Találkozunk holnap, viszlát’ én pedig még mindig befedve úgy vagyok, hogy ’Hé, valaki? Segítség?!’
Host: Srácok nagyon jó barátokká váltatok. Charlize azt mondta… (Charlize és Kristen a fejét rázza)… vagy mégsem?
Charlize Theron: Igen. Si, si, si. Igen.
Kristen: Si, señor. Si, señor.
Kristen Stewart: Nem mindig ilyen. Ez nektek szól.
Charlize Theron: Dög vagyok.
Host: Igen, de Charlize azt mondta, hogy nagyon tehetséges vagy és jó hátmasszázst adtál neki. Ez egy bók.
Charlize Theron: Ez egy vicc volt.
Kristen Stewart: Talán magyarázd meg ezt.
Charlize Theron: Umm, rendben. Néha az irónia nem lel megértésre. Szóval ez a megjegyzés
Kristen Stewart: Úgy érti, hogy borzalmas hátmasszázst adok.
Charlize Theron: Pontosan, pontosan… Amikor az interjúztatónak elmondtam, hogy a kezdetektől könnyen kijöttünk úgy nézett rám mint egy őrültre, nem gondolta, hogy más színészekkel jóban lehet lenni, akikkel együtt dolgozol. Majd ránéztem, azt mondtam ’Mit akarsz? Azt, hogy jó hátmasszázst ad? Ez tenne boldoggá?’ Majd leírták, én meg azt mondtam, hogy Oh Istenem. Elképzeltem, ahogy (Kristen) elolvasod és úgy vagy, hogy ’Ewww, soha nem érek hozzád.’
Kristen Stewart: Soha nem érnék egy ujjal se Charlize-hoz.
Host: Szóval úgy tűnik nem a megfelelő tényeket közölték le?
Charlize Theron: Akarsz egy hátmasszázst? Csak kérdd!
Host: Nos Kristen. Ma reggel sportoltam és itt megsérültem. Nagyon fáj.
Kristen Stewart: Oh, görcs van a nyakadban?
Host: Igen. Mondtam az orvosomnak, hogy ma jöttök és segíteni fogtok rajtam.
Charlize Theron: Segíts neki. Segítsd ki, Kristen.
Host: Woah, micsoda masszázs. Tudtam, hogy van erőd/hatalmad, láttalak már vámpírokkal.
Szóval srácok, főztetek már együtt?
Charlize Theron: Nem, de mindketten kajásak vagyunk. Imádjuk a kajákat, és sokat beszélünk az ételekről. Mindig amikor látom az olyan, hogy ’Mit ettél, mit fogsz enni, látnod kell mit ettem.’ Állandóan erről beszélünk.
Host: (Kristennek) Nem úgy tűnik, mintha sokat ennél. Inkább úgy tűnik, hogy kicsi adagokat eszel.
Charlize Theron: Wááá, miért is rá nézel? Igen, én vagyok a szegény duci csaj, a szegény kövér csaj.
Host: Te vagy a világ egyik legszexisebb nője. Nincs arra szükség, hogy minden nap mondják neked. Mondjuk nekem szükségem lenne valakire aki azt mondja nekem, hogy szexi vagyok.
Charlize: Kristen, annyira vékony vagy. Annyira kicsi…

Kristen Stewart: Miről is beszéltek most?
Host: Tudom, hogy szeretsz enni és szereted a spanyol ételeket. Egyszer meg is említetted, hogy 'hozzámennél' egy spanyol kroketthez (sült sonkatekercs).
Charlize Theron: Igen, ha jogilag lehetséges lenne, megtenném. Nem találkoztam még olyan krokettel, amit ne szeretnék.
Host: Ezek spanyol sonka krokettek.
Kristen Stewart: Oh ember, nem is tudod milyen rosszul érzem magam. Úgy érzem, hogy mindjárt hányok. (Ezt valószínű azért mondta, mert a hírek szerint beteg volt a promó során.)
Host: Nem halljuk az esküvői harangokat? (Kristennek) Forró? Rendben van?
Kristen Stewart: Igen, csak egy kicsit ideges vagyok a tévében.
Host: Rendben, amíg megeszed a krokketted, én beszélek. Idén év végén elérkezel a Twilight Saga végéhez. Az életed megváltozott. Volt olyan pillanat, amikor lesújtott a rajongók szeretete? Az emberek szeretnek téged, de néha olyannyira, hogy meglepődsz, nem tudsz elmenni [szórakozni] vagy épp krokettet enni… (Nevetés.)
Kristen Stewart: (A közönségre néz.) Mindannyian szerettek igaz? Azt hiszem a legklasszabb dolog a munkában…
Charlize Theron: …krokettet enni. (Nevetés.)
Kristen Stewart: De a legklasszabb dolog ebben a munkában megosztani dolgokat. Ez egyszerűnek tűnik, ugyanakkor annyira egyedülálló, őrületes és ritka dolog. Még akkor is ha egy kicsit néha sok, intenzív…. srácok, srácok!
Host: Charlize, nemrég jött ki a Young Adult (Pszichoszingli) című filmed és ha minden igaz életed egyik legzavarbaejtőbb pillanatát élted át a Ritz mosdójában. A film promócióján voltál, amikor ez történt…valami történt a felsőddel…
Charlize Theron: (Nevet.) Kiöntöttem valamit a felsőmre szóval gyorsan le kellett cserélnem a sajtókonferencia előtt. Egyedül viszont nem tudtam levenni. Úgyhogy a sminkesem bejött velem a női mosdóba segíteni. Azt gondoltuk, hogy senki sincs bent, de egy idősebb hölgy kijött az egyik fülkéből és elkezdett sikítani, majd a sminkesem is rákezdett, végül én is.
Kristen Stewart: Sajnálom, sajnálom. (Nevet.)
Charlize Theron: Meztelen voltam (eltakarja a melleit). Sajnálom, annyira sajnálom!
(Bejátsszanak egy szexis zenét.)
Charlize Theron: Mi van ezzel a szexi zenével?
Host: Nos, ha valami szexis történik berakjuk.
Bemutatom a show két sztárját: Trancas-t és Barrancas-t.
Charlize Theron: Oh Istenem!
Trancas: Igen barátom, egész idő alatt itt lent voltunk. Erre a pillanatra vártunk. Oh jaj, ez annyira izgalmas. Hé Kristen kérdezni akartam valamit. Miután egy vámpírral és farkasemberrel is voltál, nem gondolod, hogy a következő lépés egy hangya?
Host: Nem kell válaszolnod.
Kristen Stewart: Oh, hogy te egy hangya vagy? Aaawww.
Barrancas: Azt feltételezzük, hogy nem. Ne aggódj Trancas.
Kristen Stewart: Oh hé!
Trancas: (Kristennek) Köszi, köszi mindenért.(Elkezd elbújni.)
Kristen Stewart: Mi? Oh. Szedd össze magad, légy férfi! Nagyon bírtalak amikor először találkoztunk, de ez a viselkedés nem cool.
Trancas: Igen, abszolút igazad van. De szuperférfias vagyok. Nézd, ez a kedvenc mozdulatom. (Elkezd döfködni.) Igen bébi, igen.
Kristen Stewart: (Ő is rákezd a döfködésre. Hatalmas nevetés.)
Barrancas: Charlize el szeretném neked mondani, hogy imádom a Dior parfümödet. Mióta láttalak a hirdetésben a parfümmel alszom el.
Host: Nos elhozakodtok a játékkal vagy sem?
Trancas: Persze, persze, de most velük beszélgetünk. Fél órát beszéltél velük, krokettát etetettek, most itt vagyunk és nem hagyod, hogy beszélgessünk velük!
Host: Sajnálom, de jöhet a játékotok.
Trancas: A játék neve ’Camilo Sesto Sentido’, azaz a látszat megtévesztő.
Barrancas: Figyelem, ez a játék nagyon, nagyon nehéz. Egy kicsit furcsa, félreérthető képet fogunk mutatni, amellyel kapcsolatban egy kérdést fogunk feltenni és válaszolnotok kell 5 másodpercen belül. Az első helyes válaszért jár a pont, rendben?
Charlize Theron: Egyikünk csak?
Trancas: Nem, nem egymás ellen versenyeztek. Az első válaszért jár a pont.
Trancas: (Mutatják a képet.) Kettőjük közül melyik ül?
Charlize Theron: A lány, oh nem, a pasi, a pasi!
Trancas: A pont Charlize-é.
Charlize Theron: Megszívtad Kristen!
Barrancas: Rendben a következő kérdés, az egyik lánynak szüksége lenne borotválkozásra?
Charlize Theron és Kristen Stewart: Igen!
Kristen Stewart: Oh várj az valaki térde. A lába az arcánál van, kivágták!
Charlize Theron: Oh Istenem, ez durva.
Kristen Stewart: Tudom, súlyos.
Host: A pont Kristenné, eddig döntetlen.
Trancas: Figyelem már csak egy kép van hátra. Ez egy tiebreak, szóval hajrá. Rajta!
Charlize Theron: Gyerünk, gyerünk, gyerünk!
(Kristen és Charlize küzdenek.)
Trancas: Hány katona látható a fotón?
Charlize Theron: Egy!
Trancas: Igen!
Kristen Stewart: Neeeee! Hol látod? Valaki elmondta! Ugh. (Nevet.)
Host: A Snow White and the Huntsman június 1-től a mozikban. Gyertek mert csinálunk valamit egy almával…


via Kstewartfan.org

0 megjegyzés: