2012. május 17., csütörtök

DVD megjelenések: Elhurcolva, Fifti-fifti, Barney és a nők

A Gamma Homme Entertainment május-június hónapban három olyan film DVD kiadványával is jelentkezik, amelyben a Twilight egy-egy színésze is szerepel. Ezek pedig az Elhurcolva (Taylor Lautner), a Fift-fifti (Anna Kendrick és Bryce Dallas Howard) illetve a Barney és a nők (Rachelle Lefevre) című filmek lesznek. Az egyes kiadványok specifikációiról a tovább mögött olvashattok
Elhurcolva (Abduction) - Megjelenés: 2012. május 22.
Szinopszis
Nathan Harpernek (Taylor Lautner – Twilight-sorozat), mióta csak az eszét tudja, az a kellemetlen érzése van, hogy valaki más életét éli. Mikor rábukkan egy kiskori képére egy eltűnt gyerekeket kereső honlapon, legsötétebb félelme igazolódik be: rájön, hogy egész eddigi élete hazugság, és a háttérben egy sötét titok lappang.
Nathant egy csapásra gyilkosok veszik üldözőbe, és ő menekülni kényszerül. A szomszéd lány, Karen (Lilly Collins – Tükröm, tükröm) és egy családi barát (Sigourney Weaver (Avatar, Alien-sorozat) segítségével próbál kitérni a bérgyilkosok és a szövetségi ügynökök hada elől. De rá kell jönnie, hogy ha győzni akar, fel kell hagynia a meneküléssel, és a saját kezébe kell vennie az irányítást.

Magyar extrák
• Az Elhurcolva-krónikák – Taylor Lautner videónaplója a forgatásról
• Akcióhős születik
• Harc az igazságért – Így készült a film
• Kesztyűs kézzel – Bakiparádé
• Előzetes

Bolti ára: 3190 Ft
Hangok: magyar (5.1 Dolby Digital), angol (5.1 Dolby Digital)
Feliratok: magyar, angol. Halláskárosultaknak: nincs
Technikai infók: Játékidő: 102 perc, Színes, DVD9: Dupla rétegű lemez. A rétegek közötti váltás rövid szünetet eredményezhet! 16:9-es szélesvásznű tévére optimalizálva. Képarány: 2,40. Anamorf: 16:9

***

Fifti-fifti (50/50) - Megjelenés: 2012. május 29.
Szinopszis
Adam (Joseph Gordon-Levitt – Eredet, 500 nap nyár) 27 éves, egy rádiónál dolgozik, és barátnőjével (Bryce Dallas Howard – Twilight-saga) ugyan vannak néha gondok, alapvetően elégedett életével. Egészen addig a pillanatig, amíg egy rutin orvosi ellenőrzés során ki nem derül, rákbeteg. Élete egyik napról a másikra gyökeresen felfordul, de a sokkot követően úgy dönt, felveszi a harcot a kórral. A kalandos és sokszor vicces úton enyhén szólva is tapló barátja, Kyle (Seth Rogen – Ananász expressz, Felkoppintva), a túlzottan is aggódó anyukája (Anjelica Houston) és a zöldfülő terapeutája, Katherine (Anna Kendrick – Egek ura, Twilight–saga) támogatják kitartóan.
A valós események ihlette film különleges történet a barátságról, a szerelemről és a szokatlan szituációk szülte humorról. Seth Rogen szerint: „Egy ilyen szituációban nem lehet nem viccelődni. Olyan filmet akartunk készíteni, ami épp olyan mulatságos, szomorú, reményteljes és őszinte, mint amin mindannyian keresztülmentünk.”

Magyar extrák
• Audiokommentár Seth Rogen, a rendező és az író közreműködésével (eredeti nyelven)
• Kimaradt jelenetek
• Így készült a Fifti-fifti
• A film és a valóság
• Képrombolók

Bolti ára: 3190 Ft
Hangok: magyar (5.1 Dolby Digital), angol (5.1 Dolby Digital)
Feliratok: magyar, angol. Halláskárosultaknak: nincs
Technikai infók:  Játékidő: 95 perc, Színes, DVD9: Dupla rétegű lemez. A rétegek közötti váltás rövid szünetet eredményezhet! 16:9-es szélesvásznű tévére optimalizálva. Képarány: 1,78, Anamorf: 16:9.

***

Barney és a nők (Barney's version) - Megjelenés: 2012. június 5.
Egyelőre a specifikációk nem elérhetőek.
via Gamma Homme Entertainment

0 megjegyzés: