2012. május 14., hétfő

Könyvmegjelenés: Cosmopolis - Május 21.

Korábban már jeleztük, hogy végre magyarul is megjelenik a Cosmopolis (fordította: Barabás András), Don Delillo regénye. A Libri Kiadó oldalára pedig az alábbi banner és leírás került fel:
Eric Packer, a fiatal milliárdos egy átlagosnak tűnő áprilisi napon kilép New York-i lakásából, és beszáll a csúcstechnikával és luxuscikkekkel fényűzően berendezett fehér limuzinjába. Ezen a napon két komoly küldetés áll előtte: világrengető spekulációs támadást kell intéznie a japán jen ellen – és el kell jutnia Manhattan túlsó végébe a fodrászához.

Ericnek hol az amerikai elnök motoros kísérete, hol egy zenészbálvány temetési menete, hol egy erőszakos politikai tüntetés állja útját. A kocsi kényelmes bőrülésén egymást váltják a látogatók: biztonsági, műszaki és pénzügyi szakértők, sőt Eric menyasszonya és szeretője is, miközben a limuzin az egyre bizonytalanabb jövő felé araszolgat.

A könyvből David Cronenberg készített nagyszabású, lehengerlő filmet Robert Pattison és Juliette Binoche főszereplésével.
Megjelenési dátum: 2012. május 21.,  Terjedelem: 260 oldal, Formátum: A5, Kötészet: Keménytáblás, Eredeti ára: 2 990 Ft. A nagyobb könyváruházakban már előrendelhető! A borító a hajtás után látható.

0 megjegyzés: