2009. szeptember 15., kedd

Taylor Lautner: Robert Pattinsonnak nincs szüksége edzési tanácsokra

Az MTV News a Video Music Awards-on mikrofonvégen kapta Taylor Lautnert, akit többek között a trailerről és az Eclipse-ről is kérdezgették.
„Azt hiszem, hogy elkezdenek sírni.” mondta arra a kérdésre, hogy szerinte mi volt a rajongók reakciója arra, hogy látták Jacob Black-et a farkas-falkával. De nem csak Taylorra voltak kíváncsiak a trailerben a fanok, hanem Robert Pattinsonra is, hiszen ő is ing nélkül tűnik majd fel a New Moon végén. Taylor szerint ha kettőjük között valamifajta versenyt rendeznének félmeztelen kategóriában, az összecsapás nagy kiélezett lenne. „Nem tudom, ki győzne. Rob felszedett némi izmot.” magyarázta. „Ez egy jó verseny lenne.”
Lautner visszatért Jacob Black megformálójaként, de ezért keményen meg kellett küzdenie: ki kellett gyúrnia magát. De felvetődik a kérdés, hogy Rob kért-e tanácsot ez ügyben Taylortól. „Nem, határozottan nem volt szüksége egyáltalán semmilyen tanácsra.” viccelődött Lautner. „Másoktól már kapott.”
Taylor egy kicsit még az Eclipse forgatásáról is beszélt: „Nagyon szórakoztató.” mondta. „Azt hiszem, már vagy 1 hónapja vagyunk ott, tehát izgalmas volt visszatérni az új rendezővel, David Slade-del és az egész stábbal.” Taylor elismerte, hogy Slade a harmadik filmet egy egészen új, sötét hangulat felé viszi. „Ez jó volt. Eléggé más (mármint David), de azt hiszem, hogy valamifajta dögös ízt add a filmhez.” magyarázta. „Kicsit sötétebb lesz.”
Tay azt is elmondta, hogy David sok akció jelenetet fog belerakni a filmbe. „Úgy érzem, hogy az akció-szint filmről filmre csak növekedni fog. A New Moonban határozottan sokkal több akció van, mint a Twilight-ban, és úgy hiszem, hogy ez az Eclipse-ben egy új szintre fog felemelkedni.”
Taylor egy kicsit csalódott, amiatt hogy az Eclipse-ben emberi alakjában igen keveset fog harcolni. „A film nagy részében háborúban állunk, vagyis a legtöbb részében. Ez baromi jó, csak az eléggé gáz, hogy végig farkas vagyok, szóval valójában az akciójeleneteimben én nem veszek részt… láthatsz majd egy aranyos, borzas farkast.” És mit gondolhat a farkasokról? „Még nem vagyok biztos benne! Azt hiszem, muszáj megnéznem még pár alkalommal.” viccelődött.

0 megjegyzés: