2012. május 26., szombat

Robert az Éhezők Viadala folytatásáról és a premier-izgalomról

Cannes alkalmából az Usa Today elkapta egy kis csevejre Rob-ot, melyből kiderül, hogy mi köze lesz az Éhezők Viadala folytatásához és hogy hogyan élte meg a Cosmopolis premierjét.

Robert Pattinson arra ébredt a Cannes-i filmfesztiválon bemutatásra került Cosmopolis diadalmas premierjének másnapján, hogy az internetet elárasztják azok a cikkek, melyek szerint lehetséges szereplője az Éhezők Viadala következő részének, a Futótűznek. "Felkeltem reggel és látom ezeket a cikkeket, hogy szerepelni fogok az Éhezők Viadalában. Egy pillanatra nagyon kíváncsi lettem, úgyhogy felhívtam az ügynökömet." És mi volt a válasz? "Az ügynököm rögtön nemet mondott" jelenti Pattinson. "Azt mondta 'biztos, hogy nem fogják neked felkínálni azt a szerepet" mondja Pattinson nevetve. " Mondtam is neki: köszi a megnyugtatást!"

De Pattinson meglovagolta a sikert, hisz az előző este Cannes-ban bemutatott Cosmopolis című filmjét álló ovációval fogadta a közönség, melynek soraiban barátnője, Kristen Stewart is ott volt. Viszont számára ez is elég stresszes volt. Az ovációt megelőzően a rendező David Cronenberg azért figyelmeztette őt, hogy a Cannes-i közönség bizony kemény tud lenni. David előző este ezt mondta: 'Szerintem ki fogják fütyülni,' " mondja Pattinson. "Kérdeztem is tőle 'miért mondod most ezt nekem?"
"Egy másodpercet se néztem a filmből, de szó szerint. Azt vártam mikor kezdenek el kisétálni az emberek. Azt hittem verekedés lesz a vége." Pattinson csak órákkal később, az afterparty-n tudott megnyugodni valamelyest. "Három óráig folyamatos pánikban voltam," mondja Pattinson. "Totális adrenalin löket volt az este. Nagyon idegen volt az egész."
imagebam.com imagebam.comimagebam.com imagebam.comimagebam.com imagebam.com

via pattinsonlife LJ, Caitlin Cronenberg

4 megjegyzés:

Óóó, Istenem, de unom ezt az Éhezők viadalás kavarást. A 2. rész Finnicjére már gyakorlatilag boldog-boldogtalan neve felmerült, majd lett megcáfolva.

Először Kellanről olvastam, hogy szerepelne benne, de a stúdió nem akar Alkonyat-szereplőt választani. Majd egy újabb Kellan-nyilatkozat került elő, amely szerint Kellan mindenképp szerepelni akar a trilógia folytatásában (én el tudnám neki képzelni a szóban forgó szerepet amúgy, frankón), Kellan ezt pár napon belül cáfolta, majd jött Rob neve, ami azért furcsa, mert hozzá pedig - szerintem - nem illene a karakter. Az pedig - szintén szerintem - nem indok, hogy mert Rob már dolgozott a leendő rendezővel.

Szóval iszonyúan várom már, hogy kiválasszák ennek a Finnick nevű karakternek az alakítóját, mert kicsit unom ezt az állandó pletykaáradatot, de ez nem irányotokban kritika, hanem megint remek világunkkal szembeni :)

Hát ja, sajnos ez már csak így megy. :S Nem tudom, hogy ezeket a pletykákat kik indítják el, de csak gondolkodni kéne és máris egyértelmű h nulla a valóságalapjuk.

Ancsi ha kiválasszák az illetőt, tuti jön a felháborodásos szakasz, a fandomokban ez már csak így megy. LOOOL

Jaaa, ebben én is tök biztos vagyok. Úgysem tudnak olyat választani, aki mindenkinek tetszik, hiszen mindenki másképp képzeli el a karaktereket. De azt is látom, hogy lassan majd mindenki megbékél, és mire eljön a film, már mindenki harsongni fogja, hogy ugye, hogy milyen remek Finnickünk (és egyéb karaktereink) vannak.

De izgatottan várom a Cosmopolist is, jó kis lázadó szerep Robnak, és örülök, hogy nemrégiben újabb filmszerepekre való szerződéséről írtatok, mert a WFE és Cosmopolis óta nem forgatott, ha jól rémlik.

Nemrég egy másik srác neve is felmerült Finnick szerepére, szerintem ő nem rossz. Bár én nem épp úgy képzeltem el, de alkatra és megjelenésre nem lehet rá panasz. Vagyis nekem nem lehet rá panasz, tumblr-en állítólag azért fintorogtak a srácra, mert hogy TÚL barna a bőre.... http://ione.net/files/subject/2010/11/3044/6i.jpg