2011. február 24., csütörtök

Az első forgatási kép(ek) Vancouver-ből

Egy rajongó nagynénjének a házánál forgatnak jelenleg Kanadában, és úgy látszik a néni ott maradhatott ennek idejére (+2). A beszámoló szerint Kristen-t nem látta, viszont szemtanúja volt Taylor hógolyócsatájának. 
via thevampireclub

10 megjegyzés:

Ez durva :D Már sinte az első napon jött ki kép xD Hógólyóóóócsataaaaa!! Jaj de megnéznék róla egy videót vagy vmit ;)

*szinte, *golyó :) Kicsit korán van még nekem xD

Hülye kérdés, de a Cullen ház környéki jeleneteket hol forgatják? A New Moon kivételével mindegyik filmben a Hoke-ház szerepelt, az meg ugye nem Vancuverben van...

Azt tudjuk az Eclipse DVD-ről hogy egy stúdióban felépített komplett házat használtak a belső, és a kevés külső jelenet során pl. amikor Emmett és Jasper bemegy a házba. És a hírek szerint Baton Rouge-ben is ezt építették vissza. De nekem rémlenek lesifotók még az Eclipse forgatása idejéről, amik egy hatalmas teraszos házról készültek. Szóval nagy valószínűséggel most is azt használják a kinti távoli felvételek során.

Most utánagugliztam és kiderült, hogy ezek a képek a Brit Columbiai Pemberton-ban készültek, ami nem éppen két köpésre van Couve-tól.

ezek melyik jelenetek lehetnek???
kata

alaszka talán? visszaemlékezések? de akkor Tay miért lenne ott? Hmm.

Sztem vmelyik karácsony környéki jelenet lehet, vagy ha jól emléxek amikor Irina meglátja nessie-t akkor is már hó borítja a tájat, és Jacob benne van abban a jelenetben. Vagy rosszul emléxek? ;)

Elsem hiszem végre tudtam a telómról is kommentet írni :) Kiderült h akkor itt is mindenben használhatom az iPhone-t :) múltkor pedig nemjött össze, sehogysem. Na mind1, bocsi az off-ért ;) csak örülök :D

ige amikor Irén látja de ott nem kéne lennie Robnak hanem Krisnek... ha jól emlékszek...majd kiderül :)
kata