2011. február 25., péntek

Kedvcsináló Robert olasz Vanity Fair-es interjújához

Enrica Brocardo, az olasz Vanity Fair munkatársa a magazin blogjában a lentebb olvasható interjúelőzetesfélét tette közzé - a teljes változat nagy valószínűséggel a májusi számban fog megjelenni. 

"Nem tudom miért, de minden Robert Pattinson interjú egy részletes ruhaleírással kezdődik. Az én interjúm, habár még nincs kész - Olaszországban akkor fog nyomtatásba kerülni, mikor az új filmje: a Vizet az Elefántnak valószínűsíthetően májusban* az itáliai mozik vásznain debütál. De amit már most tudok az az, hogy valami egészen mást fogok csinálni - nem fogom ecsetelni, hogy miben volt.

Azzal azonban tisztában vagyok, hogy Pattinson esetén még a legkisebb részletnek is nagy jelentősége van, nők milliói világszerte - a 9 évesektől kezdve – készek lennének a letört körmökön túl többet is feláldozni azért, hogy a róla megtudható legelenyészőbb információk birtokában legyenek. Így engedek ennek, és itt egy részletes leírás Pattinson külsejéről. A helyszín: a Los Angeles-i Four Season hotel második emeleti lakosztálya. Az időpont: délután 3:30, habár ma már nem ez az első interjúja úgy néz ki mint, akit most vetett ki az ágy.

Amint megérkezik, egy csésze kávét tölt magának. „Muszáj felébrednem,” mentegetőzik. És valóban - az arca álmosságot tükröz, de a szemei hihetetlenül tiszták, élénkek. Majd leül és a lábát egy kisasztal előtti szék közelében helyezi el. Fekete farmert visel, ami egy kicsit rövid, így mikor behajlítja a térdét a nadrág alja és a zokni között (ami szintén fekete) kilátszik a gyér, sötét szőrszálakkal fedett fehér bőre. A lábán egy pár Doc Martens bakancs, mondanom sem kell, az is fekete. A ruházata egy pólóval és egy kabáttal teljes, így kölcsönöz az egésznek egy vintage (régi, klasszikus) jelleget. A haja a nyakánál fel van nyírva - bőre tiszta és sima. És az ajkai: esküszöm, pirosabbakat soha nem láttam még pasi esetén…"

* a jelen állás szerint az olaszoknál április 22-én mutatják be a Water for Elephants-ot. A képillusztráció pedig a Vanity Fair 2009-es sorozatból való.
via Pattinsonlife Lj

0 megjegyzés: