2011. február 28., hétfő

Az idei Oscar Twilight meglepetése

Lezajlott a 83. Oscar gála - a nyerteseket listája nagyjából a papírforma szerint alakult, mindenkinek gratulálunk, főleg Melissa Leo-nak a Legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-jáért, aki Kristennel korábban együtt játszott a Welcome to the Rileys-ban.
Az idei Oscar sem múlhatott el Twilight említés nélkül, mint tudjátok az Oscar producere olyan meglepetést ígért, amitől elszáll az agyunk. Nos nem szállt el, közel sem, habár az elvárásaim is a nulla felé konvergáltak ezzel kapcsolatban. A meglepetés *dobpergés* egy videó volt, amiben az Eclipse-ből jól ismert "Doesn't he own a shirt?" című jelenetet zenésítették meg. A videóban láthatjuk, hallhatjuk a Harry Potter legutóbbi részének, a Toy Story 3-nak és a Social Network-nek is egy-egy jelenetét. 
via @Larry411, youtube

6 megjegyzés:

Erre voltak olyan nagyra? Lehidalok! Ez egy nagy nulla! Hát bejött amire gondoltam. Ez az egész igérgetés csak azért volt hogy növeljék a nézettséget! Ráadásul az egész videóból a Twilightos rész volt a legrövidebb! Elmehetnek ám a.......!!!!

Ez most komoly??? Ezek elmefogyatékosok :) Ahahahaha :) Mekkora nagy örömet okoz ez az Alkonyat rajongógnak :) Sztem a rajongók fele már ássa is el magát :D h mekkora dolog volt ez... Aszem nem ártana kezelésre járniuk a producereknek és a többinek aki kitalálta ezt :)

No igen, mikor éjszaka néztem a műsort és megjelent a Harry Potter-es verzió tudtam, hogy ez a meglepetés. Az elején végig röhögtem, mert szerintem egész jól meg van csinálva... Majd jött az Alkonyatos rész... Akkor már csak mosolyogtam. Amit az előtte szólók és Barbi is írt, hát igen, ez valóban csak ennyi, csak nagy volt a felhajtás.... Kicsit nesze semmi fogd meg jól. Persze nem vagyok telhetetlen, köszönjük... De komolyan nem csak ez a két mondat volt a filmben, bár a képanyag tény és való, hogy látványos. Én úgy éreztem magam, mint a Valentin-napi kép után. Csak az akkor beszúrt kést, most kicsit megforgatták a rajongói szívemben. Akkor a kép alatt olvastam az alábbi mondatot, csak gondoltam nem írom le, mert hmm nem a legszebb, de most (sajna) ismét szívemből szól: "Are you f**king kidding me??" De a gála összességében nekem nagyon tetszett!! Jók voltak a host-ok és gratula minden nyertesnek!!

Jesszasz. Én régebben azt hittem, hogy ez az Oscar valami komoly dolog. Aztán később rájöttem, hogy iszonyat szűklátókörű dolog az, hogy egy olyan országban/világban, ahol filmek százai jönnek létre évről évre, miért csak 10-12 közül választják szinte az összes díjazottat. És bár lehet jó egy film nagyon-nagyon, mégis, hogy mosjuk 6-8 kategóriában azt mondják, hogy az a legjobb film, megint irreális. Szóval nekem az Oscar nem egy hiteles díj. De ezután a videó után még a gálát is szánalmasnak gondolom. :S

Egy-egy Oscar jelölés, ne adj Isten győzelem mögött kemény lobbizás áll persze rengeteg pénzzel. Sőt a politikát, az aktuális trendeket sem szabad figyelmen kívül hagyni. Ajánlom az origó filmklubon megjelent írásokat ezzel kapcsolatban, igencsak érdekes dolgokra világítanak rá.

A golden globe-os cikket olvastam, elképesztő, hogy néhány márkás ajándékcsomaggal meg lehet "vásárolni" a díjat :S