2011. február 23., szerda

Megjelenések és Breaking Dawn hírek

Kellan Lutz tegnap a Jelmeztervezők Éves Gáláján vett részt, mint díjat átadó (+34). Kellan a forgatásokon túl sem tétlenkedik, hiszen a Calvin Klein reklámkampánya után újabb ruhakollekció arca lesz, ezúttal a Dylan Georges-é. Azonban nem csupán a promócióból veszi majd ki a részét, hanem a tervezésbe is besegít Daniel Guez-nek, a márka alapítójának. Így az üzletekben ősztől lehet majd találkozni a Kellan által megálmodott farmerekkel, pólókkal és kardigánokkal. Míg Kellan díjátadózott, Billy Burke LA másik felén új filmjének, a Drive Angry 3D (Féktelen harag, magyar bemutató: február 24.) premierjén vett részt (+5) a feketéből szőkévé avanzsált asszonykájával. Billy a filmje promója kapcsán sok interjút ad, így ezek során természetesen a Breaking Dawn is szóba kerül. A ReelzChannel-nek elmondta, hogy Charlie egyre jobban ragaszkodik a lányához, így kicsit üresnek érzi magát, ha nincs mellette, illetve a dolgok Charlie körül eléggé meg fognak változni. Mackenzie kapcsán megemlítette, hogy eddig még csak 1 napot forgatott vele, de a kislány fantasztikus volt. Mindig is lenyűgözi, hogy a Kenzie korában lévő színészpalánták mennyire profik, szinte ugyanolyanok mint a felnőttek, csak kisebb kiadásban. A BD kapcsán pedig tegnap felütötte az a pletyka a fejét, miszerint megtalálták azt, aki a tinédzser Nessie-t fogja alakítani a jövőben játszódó BD jelenetekben - ő pedig nem lenne más mint Christie Burke (képek). Egyelőre semmiféle hivatalos megerősítés nem érkezett ezzel kapcsolatban, szóval jelenleg bármi elképzelhető. Ugyanez a helyzet Nahuel szerepével is, számtalan színész nevét említették már meg - a legutolsó hírek JD Pardo részvételéről zengtek - viszont erről a szerepről sem tudunk sajnos még semmi biztosat.
A sort pedig zárjuk BooBoo Stewart-tal, aki húgával a Cartoon Network egyik díjátadóján jelent meg (+10) - egyébként a farkasok is szépen sorban érkeznek meg Vancouver-be, tegnap Kiowa, Bronson és Alex landolt a kanadai földön. 
via twiboys LJ, zimbio, twicrackaddict, thevampireclub

4 megjegyzés:

Nagyon örülnék ha nem ez a csaj játszaná Renesmee-t :S Mckanzie-vel sem vagyok kibékülve, na de ő ?:S

Benne is mint ahogy Kenzie-ben is van valami megmagyarázhatatlan dolog, ami miatt kicsit furcsa érzés támad az emberben, nevezhetném ellenszenvnek is, de ez talán túlzás lenne. De például ott volt a repteres vidi, amiben Kenzie nagyon aranyos volt, ott már ezt az "ellenszenvet" vagy mit nem éreztem.

Az már más kérdés, ha az ember teljesen más karakterű kislányt képzelt el. :)

Szerintem nem elég szép ez a csaj Renesmeenek. McKanzie meg nem túl nagy hozzá? Tudom, hogy majd kisebb lányokhoz "montirozzák" a fejét, de a végén ő is játszana nem? És én sosem képzeltem ennyire nagynak Nessiet. Remélem érthető lett amit írtam...

Huh kicsit fura. A dolog naaaaaagyon tetszik h Jacob-Nessie jelenetet kapunk, hatalmas pirospont jár érte aki kitalálta :) márha tényleg igaz :) A színésznő egy picit fura, nem csúnya. Szép, bár az arca sovány.. Am engem egy másik színésznőre emlékeztet, Shirley Henderson-ra aki a Makrancos Hölgy című film 2005-ös, angol feldolgozásában szerepelt :) nem? Am ez a film az egyik kedvencem, imádom!!!! Megunhatatlan, holnap megis nézem majd :)