2011. február 21., hétfő

Edward és Bella házikója?!

imagebam.comimagebam.comimagebam.com
A Breaking Dawn forgatás ezen a héten hivatalosan is megkezdődik Vancouver-ben, a színészek folyamatosan érkeznek a kanadai városba. Tegnap sikerült a lesifotósoknak Mackenzie-t (Nessie), MyAnna-t (Tanya) és Mia-t (Carmen) a vancouveri repülőtéren lefotózniuk. Mackenzie-t az OLTV meg is interjúvolta, a videó a blogjukon megnézhető. A mini-interjúban elmondta, hogy jól utazott, nagyon várja már, hogy ismét dolgozhasson, szeret Nessie lenni, valamint Rob és Kristen nagyon aranyosak, kedvesek.
Azonban megérkezésük előtt már hetekkel megkezdődtek az előkészületek - erről a közelben lakó rajongók számoltak be írásos, és képes formában is. Mandy is egy közülük, aki kiment a Swan házhoz, ami már a felvételekre teljes mértékben készen áll - hiszen megkapta karácsonyi dekorációját is. Mandy azonban ennél nagyobb felfedezést tett, nagy valószínűséggel sikerült megörökíteni Bella és Edward filmbéli házikóját. Szerinte majdnem készen áll a forgatásra, már csak az apró simításokat kell rajta elvégezni, némi virágot, bokrokat és miegymást kell elhelyezni és tökéletes lesz. Azt nem tudni, hogy a belsejében is forgatnak-e, de Mandy elég nagynak találta, hogy belül is elférjen egy stáb, de elképzelhető hogy a házikóban zajló összes jelenetet Baton Rouge-ban, vagy majd ott, Vancouver-ben egy stúdióban vették fel/veszik fel. A könyv így írja le a házikó külsejét:
"A lila sötétségbe meredtem. Ott, az erdei kis tisztáson bújt meg egy kicsiny, kőből épült tanyaház, a csillagok levendulaszürke fényében. Olyan tökéletesen odaillett, mintha természetes képződményként alakult volna ki a sziklából. Az egyik falon lonc kúszott fel egészen a vastag fazsindelyig. Késő nyári rózsa virágzott a zsebkendőnyi kertben, a sötét, alacsony ablakok alatt. Keskeny, lapos, az éjszakában ametisztnek látszó kövekből kirakott ösvény vezetett a különös, boltíves faajtóhoz." 
- Hajnalhasadás, 24. Meglepetés 485. oldal
via @PUNKD_Images, @MandysMind, @OLTV

0 megjegyzés: