2011. február 26., szombat

Egyveleg

Ezen a szép napos kora délutánon végre nem a hó szállingózik, hanem a hírek. Csapjunk bele. Helyi idő szerint vasárnap hajnalban tartják meg a filmes szakma legnagyobb díjkiosztóját, az Oscar-t melyre ugye már ígértek a Twilight fanoknak egy kis meglepetést. A találgatások továbbra is mennek, de kaptunk néhány segítséget mire ne számítsunk: a szereplőgárdából senki sem lesz ott a ceremónián, de azért számítsunk az ez után következő legjobbra. Nos akinek már megdobbant a szíve, hogy "úristenúristen BD videó lesz" az calm down ugyanis ez sem lesz: "nem személyes jelenlét...nem is CGI...és nem Breaking Dawn előzetes". Ezzel azt hiszem sokat még most sem mondtak úgyhogy bármire számíthatunk. A show egyik házigazdája az a James Franco lesz, aki egyébként lelkes Twilight-os, úgyhogy lehet, hogy ő fog előadni valami zenés-énekes paródiát, egyveleget... Nem lehet tudni. Viszont az is lehet, hogy kamu az egész és csak a nézettségért kamuzták be az egészet. Ha tényleg így lesz fuck them hard.
Papa Cullen-t az Acces Hollywood-osok faggatták, többek között szokás szerint a BD is előtérbe került. A másik 84656 helyen ugyanúgy lenyilatkozott mondatok mellett megemlítette, hogy mivel egyben forgatják a két filmet, néha nehéz nyomon követni, hogy éppen merre tartanak, mert egyik pillanatban még az első részhez mondod a szöveget, a következő jelenetben pedig már a második rész egy fontos történésében vagy. Peter-nek az Eclipse a kedvenc könyve, de a BD forgatókönyve a nagy favoritja. Aranyos családi sztori: Peter egyik lányának nemrégiben focimeccse volt, ahol legyőzték őket, majd mikor meglátták, hogy Peter is ott van mindenki odarohant hozzá egy aláírásért, mire a lánya azt mondta: "Apu nem adhatsz nekik, mert megvertek minket!" :D A lánya egyébként nagyon büszke rá, hogy az apukája Carlisle-t alakítja. A rádióbeszélgetés közben egyébként megkérdezte a műsorvezető, hogy ezt a 2 utolsó részt Chris Weitz rendezi e, mire Peter elkezdi mondani, hogy Weitz csinálta a másodikat, Slade a harmadikat, az utolsót pedig.... Az utolsó rendező neve pedig nem jutott eszébe, pedig mint mondta, már több mint 2 hónapja dolgozik együtt vele :) Hát igen, a pillanatnyi agykihagyások a hírességeket sem kímélik :) A videókat itt és itt tudjátok megnézni.
Ha már szokás szerint megint a BD-nél tartunk Jackson-t sem tudták nem megkérdezni a szaftos részletekről a Dare2Care elő Oscar buliján: "[A jelenet] határozottan szexi. Bár ez egy PG-13-as film, de [a szex jelenet] az ami, egy egyesülés. Ezzel teljesítik be kapcsolatukat, és hát nem csak egyszer csinálják hogy úgy mondjam." Az Edward-Bella kémiáról csak ennyit mondott: "Úgy fog sisteregni mint a szalonna [a serpenyőben]!"
Amíg a népek a színészek szavaink csüggnek, addig Couve-ban már kemény munka folyik, a kaszkadőrök ezerrel próbálnak a Swan háznál, a képek tanúsága alapján én egy Jacob belopózásra következtetnék vagy esetleg Edward-ra, de a farkasfiú felé jobban hajlok. A kinti okosok szerint épp a legényrablást gyakorolják, mikor Emmett és Jasper elviszi a hamarosan férjet egy utolsó nagy kiruccanásra (+4).
A végére pedig egy kis zenei hír: a Twilight filmzenék dvd-je elérte az arany fokozatot. A korongon az eddig kiadott 3 album előadói és együttesei láthatók, klippeken és koncertfelvételeken az adott lemezen szereplő filmes dalukkal, összesen 20 felvételen. A dvd a volume 1. alcím alatt fut, tehát valószínű várható majd folytatás is. Nem lenne hátrány ha itthon is kiadnák, nekem nagyon tetszik az ötlet és a borító is. Do want.
via RPLife, AccessHollywood.com, rkloveage, ontd LJ, newsflick blog

2 megjegyzés:

Valószínűleg az Arany Málnához lesz valami köze.
Esélyes rá:
Az utolsó léghajlító
A Twilight mostnai utolsó (Eclipse) része.
De lehet, hogy Jackson ott lesz.

A málnát nem az Akadémia osztogatja!