2011. február 8., kedd

A Negyedik - Nyereményjáték!!

Jövő hét csütörtöktől vetítik a hazai mozik A Negyedik című filmet, melyben Alex Pettyfer egy olyan különleges képességekkel felruházott fiút alakít, aki menekülni kényszerül ellenségei elől. Három elődjét már megölték, ő a következő a sorban, A Negyedik. A film előzetese így első blikkre elég Twilight-osra sikerült, a hangulata teljesen olyan szóval még bármi lehet belőle :)

A Fórum Hungary-nek köszönhetően most egy szerencsésnek lehetősége van jegyet nyerni a premier előtti szupertitkos vetítésre, csak egy egyszerű kérdést kell helyesen megválaszolni:

Melyik népszerű, itthon is vetített sorozatban szerepel A Negyedik női főhőse, Dianna Agron?

A helyes válaszokat szombat este 18:00-ig várjuk a twinformjatek@gmail.com-ra, a nyertest vasárnap sorsoljuk ki a szokásos videó formájában. A vetítés jövő hét elején este, Budapesten lesz, a részletekről természetesen tájékoztatjuk a szerencsést, aki magával hozhat még egy embert, hogy együtt izgulhassák végig a filmet (mi is ott leszünk) :) ! Kérjük csak azok játszanak akik el tudnak jönni :)
A hivatalos előzetes és sztori a hajtás után!!

Hárman már halottak. Ő a Negyedik. A DJ Caruso (Disturbia, Sasszem) nevével fémjelzett akciódús thriller egy természetfeletti képességekkel megáldott fiú, John Smith (Alex Pettyfer) történetéről szól, aki az ő megsemmisítésére küldött kegyetlen ellenségei elől menekül. Személyazo sságot vált s városról városra költözik védelmezőjével, Henrivel, (Timothy Olyphant), így mindig ő a múltnélküli újfiú. A mostani otthonában, egy ohio-i kisvárosban azonban váratlan események történnek: találkozik élete első szerelmével (Dianna Agron), teljesen új, óriási hatalommal bíró képességekre tesz szert és rájön, hogy vannak hozzá hasonlók, akik ugyanarra a hihetetlen sorsra ítéltettek mint ő.

5 megjegyzés:

Húúú, ennek tényleg van egy hangulata. Mondjuk nekem nem Twilight-os, az ennél sokkal lágyabb volt, ez inkább thriller, mint dráma. Mindenesetre kíváncsi leszek a véleményetekre, de lehet én is megnézem alkalomadtán, meghoztátok a kedvem. Köszi! :)

Jujj ez nagyon tetszik!! Remélem sikerül megnyernem a jegyeket, úgy elmennék megnézni! *.*

Ancsi: nekem is ez jutott eszembe,bár én már tudom ezt kb. 1 hónapja,mert Alex szerepel benne,és már várom egy ideje :D

Nekem viszont mozizhatnékom van, viszont nem nagyon láttam olyan filmet, amiért megéri kiadni jegyre. De ez megmozgatja a fanáziámat. Én Pestre nem tudok feljutni hétközben (jövő héten meg különösen nem), úgyhogy nyugi nem játszok, nem csökkentem a nyerési esélyeiteket ;)

jó lenne megnézni ezt a filmet, kár hogy én a mozijegyekkel nem sokat érek :( minden ilyen vetítés Pesten van :(