2011. február 12., szombat

David Slade-et nem eresztik a vámpírok

A 30 days of night és az Eclipse után David Mester ismét vámpírok között dolgozik. A Playlist híre szerint Slade ül a The Last Voyage Of The Demeter (A Demeter utolsó útja) című film rendezői székébe. A sztori: egy csapat utazót felvesz a Demeter nevű hajó, azonban a fedélzeten nem mást szállítanak Romániából Londonba, mint a leghíresebb vámpírt Edward Cullen-t Drakulát. Bram Stoker klasszikus meséjének végén a hajó céljához egyetlen megbolondult emberrel a fedélzetén érkezik meg, a többieknek nyoma veszik.
A szereplők válogatása már javában zajlik, de mivel a projekt már jó ideje készülőben van, az eddig kiválasztott színészek már aláírtak más szerepekre is, így Noomi Rapace és Ben Kingsley részvételéből már nem valószínű, hogy lesz valami (Noomi a legújabb Alien folytatásra írt alá nemrégen és a forgatási időpontoktól függ, hogy ebben is részt tud e majd venni)...

Mi mindenesetre reméljük, hogy David ismét egy újabb izgalmas horrorral fog megörvendeztetni minket, itthoni premier esetén tuti, hogy nem hagyjuk ki!
via Playlist

0 megjegyzés: