2011. február 10., csütörtök

Filmes hírek, fotósorozatok, események

Kristen és Taylor 2009-es Entertainment Weekly-s sorozatához érkezett pár új felvétel (+15), illetve Alex Meraz-ról Joshua Jordan készített egy sorozatot, amelyből most hármat vehetünk közelebbről szemügyre (+2). Itt még nem emlékeztünk meg róla, de szerintem többségetek értesült róla, hogy Kristen a főesélyes az Universal Snow White and the Huntsman című filmjének főszerepére. A sztoriról annyit lehet tudni, hogy "kicsit" eltérne az eredeti Hófehérke történettől, mégpedig abban, hogy a Gonosz Királynő (Charlize Theron) itt is felbérelné a Vadászt (Viggo Mortensen), hogy ölje meg Hófehérkét, de a férfi meggondolja magát, felkarolja és egyfajta kiképzésben részesítené a lányt, hogy sikeresen legyőzze a Gonosz Királynőt. Hivatalos megerősítés még mindig nem érkezett ezzel kapcsolatban, de a hírek szerint mindkét fél részéről "nagy az érdeklődés a megegyezésre". Érdekesség: előkészületben van egy másik Hófehérke adaptáció is, ott viszont a Királynő szerepébe, ha minden igaz Julia Roberts fog bújni, viszont Hófehérke jelöltjük még nincs. A Twilight utánra Taylor-nak pedig ott van Incarceron, oda is keresnek egy női főszereplőt, szóba került többek között Jennifer Lawrence, Blake Lively és Emma Wattson neve is. De a hírek nagyrésze inkább Emma lehetséges részvételétől hangosak. Na de még ne kanyarodjunk el a filmek világától: Robert Cosmopolis című filmje kapcsán is érkezett egy hír: Keira Knightley sajtósa megerősítette, hogy nem fog részt venni a Cronenberg által rendezett könyvadaptáció filmes változatában. Eredetileg Marion Cotillard alakította volna Rob feleségét a filmben, de állapotos lett, így visszadobta a szerepet, így került utána szóba Keira, de úgy látszik neki is más elfoglaltsága akadt. Dakota Fanning pedig a THR információ szerint Margaret hercegnőt (II. Erzsébet királynő húgát) fogja alakítani a Girls Night Out című filmben. "A történet 1945. május 8-án, az európai győzelem napján játszódik, és a két lánynak lehetősége adódik, egy estére kiszabaduljon a Buckingham Kastély falai közül és csatlakozzanak az ünneplő emberekhez, majd romantikus és veszélyes helyzetekbe keverednek. Egyelőre még keresik azt a lányt, aki Erzsébetet alakíthatná."
A nagy filmes szekciótól elszakadva: Kellan a Baton Rouge-i Our Lady of the Lake Gyerekkórházban járt, ahol a betegeknek kiosztott mindenféle Twilight-os dolgok, és eljátszott velük (+9). A San Francisco-i Twicon-on pedig a farkasok tették tiszteletüket, kiegészülve Dan Cudmore-ral és Jodelle Ferland-dal (Képek: a Twilight Buszban, Gil felvételei).
via Filmdroid, brandheroin Lj, ThePlaylist, fiercebitchstew Lj, FB

1 megjegyzés:

huh jó sok információ egyszerre :D Az Inareron-t nagyon várom h kik lesznek a szereplők, valamint mik is a pontos információk ;) Az új EW outtake-ek naaaagyon jók... már rimánkodtam új képekért :D Dakota filmje elég érdekesnek tűnik, de Kristen hófehérkéje is elég izgalmasnak tűnik :D