2011. február 17., csütörtök

Vegyes vágott filmhírek

Taylor
Tegnap tartották meg a film első hivatalos tesztvetítését, páran nem voltak restek klaviatúrát ragadni, hogy véleményt nyilvánítsanak:

stacyfrancis elmentem ma John Singleton legújabb filmjének vetítésére, Taylor Lautner a főszereplő nagyon durva a film... John Singleton rendezte Taylor Lautner új filmjét és a film áááállat!! Szétizgultam magam a székben az egész film alatt!Nagyon jó!
Láttam Taylor Lautner Abduction c filmjét. Nagyon jó és Taylor is remek benne (eltekintve néhány nyálas jelenettől)
Épp most láttam Taylor Lautner Abduction-jét, nagyon jó kis film. Tay pedig nagyon ütős volt benne!
A farkasfiúnak úgy látszik jó darabig lesz mit a farkasbendőbe tömni, a hírek szerint ugyanis összefogott a többek között a Transformers filmeket jegyző Michael Bay-el és jelenleg az általuk összehozott (?) forgatókönyvet próbálják eladni a stúdióknak. Az anyagról annyi jellemzőt adott a Deadline, hogy olyan mint a Mr.&Mrs. Smith találkozása a Wanted-del. Mivel Tay eléggé be van táblázva az elkövetkező hónapokra (Incarceron, Stretch Armstrong ill. egy eddig címtelen kémfilm) a forgatást 2012-re tervezik. Ha az Abduction jól muzsikál majd a mozipénztáraknál, akár még több ajánlatot is kaphat az ifjú titán.
Dakota
A fiatal szöszi tehetségéről eddig sem voltak kétségek, de most mintha valahogy jobban felfigyeltek volna rá, rövid időn belül 3 új projekthez is hozzákapcsolták a nevét. A Mississippi Wild című filmben Dakota egy tolvaj fiú barátnőjét fogja alakítani, akik menekülni kényszerülnek miután lenyúlták az egyik helyi rosszfiú gyémántjait. Mellék-és egyéb szereplőkről még folyik a tárgyalás, de eddig elég biztosnak látszik már Mickey Rourke és Forest Whitaker. Dakota pasiját egy számomra ismeretlen srác (Ryan Donowho) fogja játszani, tervezett forgatás kezdete március. A másik két tervezett filmje a Girls Night out, ahol Dakota a tinédzser angol hercegnő, Margaret bőrébe fog bújni, aki a hugával (a jelenlegi angol Erzsébet királynővel) egyszer csak úgy dönt, hogy csapnak egy csajos estét valamint a The Motel life, melyben Stephen Dorff és Emile Hirsch lenne majd a partnere.

Ashley
A kis csinoska sem tétlenkedik, a Twilight filmek mellett szépen használja ki a lehetőségeket, a LOL, a Butter és az Apparition után most újabb filmbe vágta a fejszéjét: az Indiewire szerint legközelebb a Boom Boom Room-ban láthatjuk viszont, mely egy tündérmese jellegű családi egymásratalálós film, ami az Új-Mexikói sivatagban játszódik majd:
A kaliforniai sivatag egy misztikus és varázslatos városkájában laknak a régen nagy hírnévnek örvendő Vaudeville csillagok, Dixie Meade és Jimmy Riggs. Már régóta várják vissza kislányukat, akit azért vettek el tőlük, hogy rájuk találjon (WTF). Egyik nap feltűnik egy titokzatos és gyönyörű lány, Adeline Winter. Ő nem az a lány akire oly régóta várnak, de az életük annyira összefonódik, hogy teljesen megváltozik majd minden.
Ash lesz Adeline, míg Dixie-t és Jimmy-t Shirley MacClaine illetve Christopher Walken játssza majd.

Cosmopolis
Bővült Rob limós filmjének a stábja is, Paul Giamatti-t már korábban is mondták de mára már biztos, hogy benne lesz valamint két új név is is felkerült a listára, az egyik Juliette Binoche-é. Juliette nagy valószínűséggel Didi Fancher-t fogja megformálni, aki Eric Packer (Rob) 47 éves szeretője. A másik gazdára talált szerepben az ismeretlen Mathieu Amalric-ot fogjuk majd látni és a zene is jó kezekben van, azt hiszem Howard Shore munkásságát senkinek sem kell bemutatnom :) A pletyka szerint hamarosan új neveket is dobnak ki és a forgatás várható időpontját májusra teszik, a hírek szerint 9 hétig fognak dolgozni rajta a színészek Kanadában, Torontóban.
via collider, twiexaminer, pattinsonstew, abductionnews tumblr

0 megjegyzés: