2011. november 4., péntek

Összefoglalás: Access Hollywood I.

Elkészült az Access Hollywooddal készült interjúk első rövid kivonata, amelyekbe idő és energia híján nem írtam bele mindent, így ajánlatos a belinkelt videókat is megnézni. 
Rob Pattinson (képek)
Videó #1: Shaun megkérdezte Robot (a twitterezők hatására), hogy szeretné e ebben az évben is folytatni a kettőjük által megkezdett hagyományt, ami nem más lenne mint a „hajtúrás-ceremóniája”, nagyon viccesre sikerült ez a rész, érdemes megnézni :)
Videó #2: a hírek szerint újra kellett vágni a filmet a szexjelenetek miatt (hogy elkerüljék az R besorolást), így jogos a kérdés Shauntól, hogy „mit csináltatok?” Rob válasza: „Különös dolgokat… erős volt. Senki nem akar ilyen dolgokat látni.” (Nevet.) És milyen anyagok végezték a vágószoba padlóján? Rob azt mondta, hogy olyan dolgok amiket Kristen csinált. „Sok volt a hang. Ez Kristen hibája, tényleg. Én csak a szokásos dolgokat csináltam. Bizonyos mozdulatokat, eltörtem az ágytámlát, majd megint eltörtem azt – Kristen volt túlzó, már túl sok volt… lerepült a parókája.” jegyezte meg nagy nevetések közepette.
Videó #3: Annak ellenére, hogy a forgatás alkalmával Rob egy hatalmas, pazar esküvő részese volt, nem gondolja úgy, hogy nagy dolog lenne egy menyegző. „Nem érzem úgy, hogy a házasság nagy dolog lenne. Nagyon egyszerűnek tűnik… olyan mint születésnapi bulit tartani. Olyan mintha össze akarnál hozni egy nagyon bonyolult születésnapi bulit a barátnődnek, szinte ehhez hasonló.” Az esküvői jelenetek felvételéről viszont úgy nyilatkozott, hogy „Igazán aranyos, kedves volt. Az izgalom magasra csapott, mivel sok új szereplő csatlakozott és mindenki tudta hogy ez nagy dolog. Ott voltak ezek a paparazzik a repülőikkel, mindenkin valamiféle izgatottság lett úrrá. De a vásznon sokkal szebben mutat, mint amilyen a való életben volt.” Rob egyébként továbbra is ragaszkodik azon állításához – habár egyik szereplőtársa sem állt ebben mellé – hogy aki összeadta Bellát és Edwardot, az a való életben is pap. „Ő igazi pap volt, Kristen mondja azt hogy nem volt az. Az volt, a többiek tévednek, nem figyeltek, csak magukkal törődtek.” tette hozzá nevetve.
Videó #4: ebben részben a kéz-és lábnyomatos ceremóniáról mesél Rob [szerinte elszúrta a nyomatát :D]
Kristen Stewart (képek)
Videó #1: Stew szintén a kéz- és lábnyomat ceremóniáról mondja el az érzéseit és arról, hogy milyen lesz majd évekkel később meglátogatni a nyomatukat
Videó #2: állítása Bella eljátszása számára olyan volt, mint egy érzelmi hullámvasút, ami „aggasztó lett volna, ha nem” így történik, véli Kristen. „Bíznom kellett abban, hogy tudok mindent amit hozzá akarok ehhez tenni, és csak várni hogy mindez előjöjjön belőlem.” mondta, továbbá az esküvői jelenetről az alábbiakat nyilatkozta, „Nem éreztem úgy, hogy férjhez mentem, viszont nagyon szertartásosnak tűnt az egész. Azt éreztem, hogy valami fontos dolog történik, nem azt, hogy ez csakis rólam szól, hanem hogy ’Istenem, srácok, ez végre megtörténik.’ Nagyon jó volt, valódi sikerélmény.”
Videó #3: a kézsérülését Snow White forgatása alatt szerezte amikoris szerencsétlenül megütött a térdét, valamint arról is megemlékezett, hogy miként ütötte arcon Chris Hemsworth-t :D (erről Jay Leno-nak is mesélt tegnap este, a showról estefelé lesz rövid bejegyzés.) Egyébként megjegyezte, hogy imádja csinálni ezeket a kaszkadőr dolgokat, és nem érti azokat a színésznőket, akiknek ehhez nem igazán fűlik a foga.
Taylor Lautner
Videó #1: Az utolsó jelenetéről: „Nehéz volt, annál is nehezebb mint amire mindenki számított. Nem segített a helyzeten, hogy egy érzelmes jelenetről volt szó - az utolsó táncról Jacob és Bella között. Búcsút mondanak egymásnak, ő elmegy nászútra, Jake pedig ráeszmél, hogy ennek itt volt a vége, megházasodott.”
A Breaking Dawn-beli Jake-ről: „Végre képes felnőni, és döntéseket hozni, amire ezelőtt nem példa. Döntenie kell, hisz a családja és Cullenék között áll, el kell döntenie hogy mi a helyes."
Az esküvőről: „Ténylegesen nem voltam ott ezen jelenetek felvételénél, de láttam a díszletet, ami abszolúte gyönyörű volt. A rajongók imádni fogják. ”
Videó #2: Shaun Taylort is faggatta a nyomatos ceremóniáról: Tay elmesélte, hogy amikor 11 éves korában Los Angeles-be költöztek Michiganből elmentek a Walk of Fame-hez, nézte a csillagokat, a kéz- és lábnyomokat, mindazon emberekét akikre egész életében felnézett. Most pedig az ő nyoma is ott van, nagyon szürreális élmény ez számára. Tay aranyos megjegyezte, hogy ő nem tudta hogy több százan/ezren lesznek kíváncsiak a ceremóniára, főleg arra nem számított hogy lesznek helikopterek, és ilyen sok kamera,  azt hitte, hogy hárman szépen kimennek és belenyomják a cementbe a kezüket, és ennyi. :D Ez egyébként kicsit idegessé is tette, nagyon félt attól, hogy elrontja az aláírást, a nyomatát. 

3 megjegyzés:

Kíváncsi lennék én arra a vágatlan videóra. Vajon meg lehet majd nézni valahol? Szerintetek? Léccíííí járjatok utána....

A sexjelenetekére. Vajon mit csináltak hogy nem láthatják a kiskorúak?

Na az előbb rossz accountról írtam. XD Szóval mint írtam a vágatlan verziót majd nagy valószínűséggel DVD-re rakják rá. Egyébként biztos vagyok benne, hogy semmi extra szex nincs benne, mint amit a tv-ben nem látna nap mint nap az ember, max kicsit szenvedélyesebb az eredeti verzió és ennyi, amcsiban és angliában nagyon figyelnek erre a besorolásos cuccra, ezért van ez a nagy hűhó