2010. június 22., kedd

Eclipse premier live streamek


Június 24-én Los Angeles-ben a Nokia Theater-ben fogják tartani az Eclipse vörösszőnyeges premierjét, melyre a rajongók máris kivonultak sátorozni a jó helyek érdekében. Nálunk az esemény szokás szerint 25-én a hajnali órákban lesz, a pontos kezdést és időpontot még kiszámoljuk. Hála égnek élő közvetítésben nem lesz hiány, a megszokotthoz képest viszonylag sok linken lehet majd követni az eseményeket, ezek az alábbiak:
Risky Business stream: vörösszőnyeges közvetítés - kezdés 5:30 pm
E-online stream: vörösszőnyeges közvetítés - kezdés 5 pm
MTV stream: vörösszőnyeges közvetítés - kezdés 6:30 pm
Myspace stream: vörösszőnyeges közvetítés - kezdés 5:30 pm
ET-Online stream: vörösszőnyeges közvetítés - kezdés 5 pm
Csütörtökön még írunk ki emlékeztetőt ezzel kapcsolatban és addigra átalakítjuk az időpontokat is. Viszont nem csak livestream linkekkel szolgálhatunk, hanem egy elég részletes vendéglistával így megtudhatjuk, hogy többek között ott lesz az Eclipse premieren Emilie de Ravin, Emma Roberts, Anjelica Huston, Ruby Jerins, Avril Lavigne, Britney Spears, Anna-Lynne McCord, Eddie Murphy és még sokan mások, a teljes listát itt nézhetitek meg. Érdekes egy banda lesz én mondom :D
Aki viszont ma is valami élő közvetítésre vágyik annak figyelmébe ajánlom a mai Eclipse koncertet, a filmzenei album 3 résztvevő előadójával: Metric, Cee Lo Green és az Eastern Conference Champions fog fellépni a 98.7 rádióállomás által szervezett eseményen. A Ustream és a Yahoo oldalak ígérték az élő közvetítést ami itteni idő szerint hajnal 3-kor kezdődik.

Szeretnénk megkérni Titeket, hogy ezt az összeállítást és a linkjeit NE tegyétek be más oldalak chat-jeibe. Hagy dolgozzanak meg az infókért az ottani szerkesztők. Elvégre a látogatók "dolga" az, hogy olvassanak és megbeszéljék a dolgokat, nem pedig az, hogy a szerkesztők helyett dolgozzanak :)

0 megjegyzés: