2010. június 29., kedd

Apró hírek

Új Ashley fotósorozat(ok)? Szerintem ez nem "igazi" fotósorozat, hanem egy ruhapróba alkalmából készült képcsokor. Vagy mi. Mivel semmilyen koncepciója nincs a képeknek én egy ruhamárka reklámot, ruhapróbát feltételeznék emögött, de az mindegy is én mit hiszek, a lényeg a lényeg: a képek újak.
Jackson Nylon sorozatából is vannak ám új képek,méghozzá nem is kevés :)
Kristen és Tay New York-ban vannak ahol a tévés szereplések mellett az Eclipse premierjén is képviseltetik magukat, erről azonban még nincsenek képek, viszont Kristen új hajszínéről igen! Nagyon vadító a kiscsaj! Az új szín a hamarosan forgatásra kerülő On the Road című film miatt van, mely Jack Kerouac novelláján alapszik és Kristen Mary-Lou-t a főszereplő srác feleségét fogja alakítani.
És a végére egy kis nevetés: már az is bebizonyosodott, hogy a Water for Elephants forgatásán is megy a móka rendesen, ugyanis az ottani statiszták úgy gondolták meglepik a Twilight fanokat és összedobtak egy kis videót Live free or Twihard címmel. Természetesen az egész csak poén, senki se vegye komolyan :D 'Team Eddie in da house!'
via brandheroin LJ, kstewartfan.org

0 megjegyzés: