2010. június 16., szerda

Ashley Greene és Robert Pattinson a Jay Leno Showban

Ashley Greene (képek, videó)
Leno előveszi Ash és Kellan legutóbbi címlapját, amelyhez gratulál és megkérdi hogy Ashley edzett-e az alkalomra. Ashley azt mondja, nem igazán készült rá, mert ha elhatározza, hogy most lemegy és rákészül akkor biztos, hogy megszegi, így inkább Kellan-el lógott és pizzát evett. Leno Ashley múltjáról kérdez és Ashley elmondja, hogy 17 éves koráig egy kisvárosban élt, az volt a terve, hogy jogot és pszichológiát tanul tovább, majd pedig ügyvéd lesz belőle, de aztán bejött neki a színészkedés. Egyébként kedvenc tantárgya a kémia volt, de nem azért mert szerette a kísérleteket, hanem mert bele volt zúgva a tanárába és sosem kellett tanulnia, mert mindig jó jegyeket kapott. Miután LA-be költözött két őrül szobatársa volt, az egyik egy csaj aki nem kajára költötte a kevés pénzét, hanem drága fülbevalókra, a másik pedig egy őrült kajarabló orosz csávó volt aki folyamatosan alsógatyában szaladgált a 2 hálószobás lakásban. Majd elmeséli, hogy jelentkezett a Twilight szereplőválogatására, ahol ötször volt meghallgatáson, mégpedig Bella szerepére. A végén egy jelenet a régebbiekből (az elejét nekem is sikerült bekapnom a fene essen belé...). Ennyi Ashley.
Robert Pattinson (képek, videó)
Rob szülei is a közönség soraiban ülnek. Leno megemlíti, hogy jól el is beszélgettek, mire Rob megkérdezi, hogy kifagga e őket a titkokról. Leno azt kérdi, hogy hogy bírják a szülei az ezzel az élettel járó dolgokat, meg hogy szoktak e hinni a pletykaújságoknak. Rob elmondja, hogy néha igen, de ez a forrástól függ de ha valami olyan van akkor inkább felhívják és megkérdezik őt magát, hogy mi az igazság. Kiderül, hogy Rob apukája e-maileket szokott küldeni Robnak amit ő személy szerint imád. Majd elmondja, hogy az apukája kedvenc filmje a Cápák és igazából más filmet nem is nagyon látott, szóval mindent ahhoz hasonlít így mikor odaadta neki a Twilight forgatókönyvét, hogy olvassa el, azt mondta, rá hogy az a Cápák és a Superman keresztezése. Rob felolvassa az egyik apja éltal írt mail-t: "Kedves Rob! A gesztusokról gondolkodtam. Szerintem az egyik legjobb a kézcsók. Nagyon romantikus és kifinomult. Vedd kezedbe a másik kezet, kissé rázd meg, majd utána csókold. Én így nyertem meg anyádat." [Felolvas egy másikat is, de mivel az elég hosszú és nem is értem mindet, azt a fantáziátokra bízom :D Valami olyasmi, hogy nézte a hírességeket a tévében és teljesen le volt döbbenve, hogy milyen... izék voltak.] Beszélnek a Bel Ami meztelen részeiről, elmondja, hogy a szünetekben inkább nem is nézett a stáb töbi tagjára, mert azért kínos volt neki ott ülni egyszál semmiben a rengeteg ember között.
A második videóban mesél a vezetés közben kigyulladt BMW-jéről, amit még meg akart javíttatni... Rob a "fantasztikus" vezetési képességeiről mesél :D Eclipse promotálása stb stb Ha nem ezt csinálná, fogalma sincs mivel foglalkozna. Beszél Edwardról, hogy rejteget dolgokat Bella elől - Itt is egy jelenet a régiekből. A harmadik részben pedig Emma Roberts van, itt még az az egy érdekesség volt, hogy megkérdezték a csajt, hogy melyik Team tagja, mire azt mondta, hogy Team Jacob, erre Rob: hát elég rossz ízlésed van LOL (Érdekesség: Emma Roberts Kristen exével, Michael Angarano-val jár most)

5 megjegyzés:

koszi a videokat, de hol lehet megnezni a harmadik reszt, nem talalom?

Amikor nézed a második videót a végefelé a jobb alsó sarokban kattints a piros téglalapban lévő part 3-ra.

Hmmm.....idáig is nagyon vártam a Bel Ami-t,de ez rá tesz egy lapáttal...:-)))

:-)Emma Robertes beszolása nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!