2010. június 15., kedd

Részletek: Újhold DVD megjelenési parti

Mint már korábban jeleztük a június 18-án megjelenő Újhold dvd alkalmából a forgalmazó szervezett egy kis bulit, melyről megérkezett a sajtóközlemény is. A teljes programot itt olvashatjátok el, itt egy részlet mi vár azokra akik elmennek a West Endbe 17-én (szerintem tök jó programok):
- MODERN SMINKELÉS VÁMPÍR MÓDRA
Ellesheted az essence sminkesétől, hogy milyen a modern vámpírok sminkje, amit ha szeretnél, el is készítünk Neked! Így az essence Alkonyat - Napfogyatkozás sminkkollekció megjelenésekor, már tudni fogod, hogyan alkalmazd a termékeket, és mi áll jól Neked! Az essence Alkonyat – Napfogyatkozás sminkkollekciót 2010. július 1-jétől találhatod meg a drogériákban!
- FÉNYKÉPEZKEDÉS EDWARDDAL, JAKE-KEL ÉS BELLÁVAL
Profi fotós gondoskodik róla, hogy közös képen pózolhassatok kedvenc filmszereplőitekkel a „green box” technikának köszönhetően.
- SZINKRONIZÁLJ TE IS AZ ÚJHOLDBAN!
Meghívtuk a három főszereplő magyar hangját. És te is kipróbálhatod, hogy milyen a szinkronmunka. A végeredményt természetesen haza is viheted.
- TWILIGHT KVÍZ
A vámpírpartin bebizonyíthatod, mennyire vagy jártas a sorozatban. Palace Westend mozijegyeket, eredeti filmes plakátokat és más Alkonyat-relikviákat nyerhetsz. A fődíj egy Robert Pattinson által dedikált DVD!

A smink cuccok elég jól néznek ki és mivel én amúgy is szeretem a vörös lakkot, valószínű beszerzek majd egyet :)

3 megjegyzés:

én szerintem megyek, de még próbálom fűzni anyumat, hogy engedjen el, csak mivel este 10től kezdődik húzza a száját :D

De jó a pestieknek! Én most nem tudok felmenni.

Én tuti kimegyek! Ez nagyon poén! :D A sminkcuccok jól néznek ki, a lilákat meg ezüstöket amúgy is imádom, a pinkkel meg ismerkedek. :P