2010. június 8., kedd

Eclipse reakciók: Melissa, Peter és Rob

A Reelz Channel Melissa Rosenberget, a Twilight filmek forgatókönyvíróját kérdezte az Eclipse-ről: „Az Eclipse-ben van pár kedvenc jelenetem. Az egyik az biztos, hogy az a jelenet, amelyikben Bella elmondja az apukájának hogy még szűz. Ez egy nagyszerű, vicces és esetlen jelenet. Imádom. A másik a lánykérési jelenet, ahol Edward megkéri Bella kezét. Ez egy lehengerlően romantikus helyzet, hatalmas munkát rótt ránk. A könyvben gyönyörű, a képernyőn szép és kedves.” Természetesen a Breaking Dawn megfilmesítése is szóba került, a szokásos választ kaptuk: nem árulhat el semmit, arról hogy hány részben kívánják vászonra vinni.

Peter Facinelli-t és Robot az MMA-n meginterjúvolták az Eclipse-ről. Peter elmondta hogy két nappal az Movie Awards előtt látta és felülmúlta minden várakozását. Ez a rész a kedvence a sorozatból, és nagyon tetszett neki az újszülöttek elleni harci jelenetek. Robert annyit mondott, hogy a film még egy nagyon korai vágott változatát látta. A filmet a „jó”, a „más” és a „komoly” jelzőkkel illette, és szerinte a film már-már „olyan mint egy horror film!”

Már nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre, hiszen a színészek abban egyöntetűen egyetértenek, hogy a film hangulata sötétre sikeredett. 21 nap... via TwilightExaminer, Mtv.com

0 megjegyzés: