2010. június 27., vasárnap

Melissa Rosenberg a Breaking Dawn-ról, plusz egyeb apróságok

Melissa Rosengberg az Eclipse premierjén az Access Hollywood-nak mesélt egy kicsit a Breaking Dawn-ról, pontosabban azokról a jelenetekről, amiket valószínűleg mindenki legjobban vár: Edward és Bella együttléteit. Melissa azt mondta, hogy "Lesz szex jelenet - sok szexjelenet.... lesznek tollak is. És lesz szülés is." Ezt azért tette hozzá valószínűleg mert egy korábbi interjújában valami olyasmit mondott, hogy úgy is meg lehet csinálni hogy nem mutatnak sok mindent ezen jelenetből, hiszen a PG 13-as besorolásra tekintettel kell lenniük. De valószínűleg úgy fogják ezeket a jeleneteket is megcsinálni, hogy pont hatásosak lesznek: mutatnak is valamit meg nem is. Személy szerint jobban szeretem a sejtelmesebb dolgokat....
Melissa elmondta, hogy nagyon keményen dolgozik a forgatókönyvön, még az Eclipse premierjének reggelén is azon ügyködött és jelenleg a közepén tart. A BD forgatása pedig októberben kezdődik.
Néhány új kép került elő a trióról Eclipse premierjéről, valamint Kristen WTTR című filmjének bemutatójáról és Szexi Xavi-ról. Rob az Eclipse promóciós munkái ellenére továbbra is forgatja a WFE-t, melynek munkálatairól ismét készítettek a paparazzik képeket [4 nappal ezelőttiek]. Szegénynek a premier másnapján már hajnal 5 órakor jelenése volt a forgatáson, így valószínű nem tudott sokat maradni az afterpartin. 

Eclipse videó, TV Spot:
újabb TV spotot mutattak be, a címe In 4 Days. Valamint van egy Volvo-s reklámvideó, ami állítólag új. Azt tudom hogy volt már egy ilyen reklám, de azt nem tudom hogy a kettő egyezik-e. A feliratos verzióért köszönet Ancsinak!
via rpattzdaily, XSDaily, fiercebitchstew, Access Hollywood, kstewrobfans

1 megjegyzés:

látom nem csak én vagyok az egyetlen, akit rob "féloldalas mosolya" már nem von bűvköre alá. nálam xavier okoz heves szívdobogást és hiperventillációt :))