2011. május 9., hétfő

Ashley Greene a Breaking Dawn kaszkadőrmutatványairól

A The Twilight Saga szereplőgárdájára sok jelzőt találhatunk – a fiatalt, a rendkívülien vonzót, a lenyűgözően tehetségest – de mondhatjuk azt is rájuk, hogy kaszkadőrök? Úgy látszik, hogy igen – legalábbis Ashley Greene szerint. Mikor a NextMovie közelgő filmje, a Skateland kapcsán beszélt vele, elárulta hogy ő és színésztársai – igen, Kristen Stewart, Robert Pattinson és Taylor Lautner is – ambiciózusak voltak, mikor arra került a sor, hogy saját maguk hajtsák végre azon merész trükköket, amit a Breaking Dawn forgatása megkövetelt. „Speciális effektekkel is dolgoznak, de a mi szereplőgárdánk eléggé atletikus,” mondta exkluzívan Greene a NextMovie-nak. „Mindenki nagyon meg akarta csinálni a saját kaszkadőrfeladatait. Igazán keményen dolgoztunk a produkción, amennyire a biztosításunk csak megengedte. Így amit majd látni fogsz [a filmben], annak nagy részét tényleg mi hajtottuk végre.” Greene nem mehetett jobban bele a részletekbe, de talán ez azt jelenti, hogy látni fogjuk egy kicsit futni, ugrani és a Volturi seregének néhány tagjával megküzdeni.
Fordítva a NextMovie cikke alapján.

3 megjegyzés:

Úúúgy szeretem ezeket az aprócska kis kulisszatitkokat!! :) A kép pedig külön kedvencem. Kösz a bejegyzést! :)

Sziasztok

A végén a megjegyzést csak úgy írtad vagy tényleg így van??? :D Mert nagyon nem örülnék neki ha ténylegesen sor kerülne fizikai harcra a filmben :S Remélem nem fognak csalódást okozni egy rossz forgatókönyvvel :S :$

A NextMoviesok cikke alapján fordítottam, ők feltételezték ezt (ezért is van ott a talán szócska). :) De nem hiszem h ilyen lesz benne, max egy vízió formájában.