2011. május 2., hétfő

Jamie Bower Breaking Dawn-os megpróbáltatásáról mesél

Jamie Campbell Bower Caius-t, az ősi arisztokrata vámpírt alakítja a kétrészes utolsó Twilight filmben, de ez esetben szereplése komoly megpróbáltatással is járt. „Van ez a nagy, lángoló fáklyám az utolsó filmben,” mondta Bower a Zap2it-nek, „ez egyike volt azon dolgoknak, amit meglátsz az első forgatási napodon és azt gondolod, ’Igen, annyira király leszek ezzel!’— majd a forgatás végére, már úgy vagy vele, hogy ’Istenem, utálom, soha többé nem akarom látni!’ A fáklya nagyon nehéz volt, nevetségesen, viszont előtte már 6 hónapig a Camelot című sorozatban tartanom/fognom kellett az Excaliburt is, szóval a karom már megedződött valamennyire, de ez a nagy bronzfáklya nehéz volt, nem is tudom, úgy 400 font (az több mint 180 kg, szóval Jamie jócskán túlzott a súlyával kapcsolatban :D) vagy valami ilyesmi. Annyira örülök, hogy megszabadultam tőle.”

Szerintetek mire kell majd az a fáklya? Ezzel fogja talán Irinát megölni? Vagy más funkciója lesz?

2 megjegyzés:

Hát dél óta a fáklyán jár az agyam, hogy mégis tényleg milyen funkciója lehet neki?!
Elsőre eszembe jutott, hogy tuti már sötétedik majd mikor érkeznek, és akkor megvilágítás miatt. Majd jött a homlokon-csapás, hogy én lökött, hisz vámpírok, látnak ők frankón a sötétben :)
Ezért szerintem, mint valami hatalmi jelképként, vagy figyelemfelhívás céljából lehet nála. Meg ugye a megölt vámpírokat el kell égetni, és akkor ennek hangsúlyozására, vagy előre vetítése végett viszi Caius a drabális bronzfáklyát.

Szóval szerintem a hatalmat és fenyegetést akarják vele sugározni a "jó nép" felé! Vagy nagyon hülyeségeket beszélek???

"megölt vámpírokat el kell égetni, és akkor ennek hangsúlyozására, vagy előre vetítése végett viszi"
Én erre tippelnék, hogy nézne már ki, hogy Caius előkap a zsebéből egy öngyújtót, mint Edward?!