2011. május 4., szerda

Interjúrészletek

Londoni tartózkodása alatt Rob a Glamour-nak és BBC-nek is adott egy-egy rövid interjút, e cikkekben a Twilight is szóba került, ezen részeket olvashatjátok most:
Glamour
A Twilight filmek forgatása végleg befejezettnek tekinthető. Mit gondolsz, utána is együtt fogsz lógni színésztársaiddal?
Nagyon remélem. Ez mindannyiunk életére oly nagy hatással van. Mindenkivel jól kijövök. Sőt a szó szoros értelemben a castból mindenkivel nagyszerű baráti kapcsolatot ápolok. Szóval remélem, hogy így lesz. Nem tudom elképzelni, hogy ne így történjen. Úgy értem, főleg LA miatt. Amerikában a legközelebbi barátaim azok, akikkel együtt dolgoztam a Twilight-on.

BBC
[..] A színész elárulta, hogy az utolsó Twilight filmek, a Breaking Dawn első és második részének forgatása már befejeződött. „Másfél héttel ezelőtt fejeztük be. Minden kész. És igen, Kristen Stewart imádta az esküvői jelenetet. Az egy nagyon csajos jelenet. Jó néhány jelenetem van a bébivel, ami kissé furcsa. Ez annyira más lesz, mint sok más filmben, mert igazi kisbabával forgattunk. Viszont jó szórakozás volt.”

0 megjegyzés: