2011. május 25., szerda

Taylor Lautner a Jimmy Kimmel Showban

Ma este/hajnalban Taylor Lautner Jimmy Kimmel Show-jában vendégeskedett (Videók: Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4), ahol a hamarosan bemutatásra kerülő filmjeiről, így az Abductionról (Elhurcolva – magyar bemutató: 2011. szeptember 22.), a kétrészes Breaking Dawnról és sok egyéb másről is mesélt.

A show elején szó esik a Dancing with the Starsról, pontosabban az idei évad győzteseiről, akik nem mások mint Hines Ward és Kym Johnson. Hines Ward egyébként a Pittsburgh Steelers szélső elkapója. Tay nagyon örült Hines-ék győzelmének, ugyanis már személyesen is találkozott a futballsztárral, mikor Pittsburgh-ben forgatták az Abductiont – nagy kedves, rendes pasinak ismerte meg. Tay egyébként nagy sportrajongó? Igen az, Steelers rajongónak vallja magát, így kapóra jött, hogy a Pennsylvania állambéli városban forgatták az Abduction-t, hisz elég sok meccsre el tudott menni. Amikor viszont a Breaking Dawn-t forgatták Baton Rouge-ban a New Orleans Saint csapat meccseire is kijárt, akik szintén nagyon szívélyesen fogadták, bemutatták az összes játékosnak, bemehetett az öltözőjükbe stb. Elmesélt egy vicces sztorit is: mikor belépett a futballozók öltözőjébe a játékosok felismerték. Azt mondták, ’Nézd már, itt a farkasfiú!’ Ezen nagyon meglepődött, hisz hatalmas kigyúrt férfiakról beszélünk. Az egyikük, hogy biztos legyen a dolgában megkérdezte, hogy ’te ugye Taylor Lautner vagy?’ Tay erre visszakérdezett, hogy ’láttad a Twilight filmeket?’ A játékos meg elkezdte mondani fejét rázva, hogy ’Nem, nem a Saturday Night Live-ban láttalak.’
A Breaking Dawn is természetesen szóba került, Tay elmondta, hogy lezártnak tekinthető a két rész forgatása. Furcsa érzés befejezni a szériát? „Igen, nagyon furcsa. Az utóbbi három-négy évben forgattuk le ezeket a filmeket, így eléggé különös, hogy többé nem térhetek vissza, nem lehetek újra Jacob Black… másfelől viszont még 2 év hátra van, míg promózzuk a filmeket.” Volt sírás a befejezés miatt? Volt, mondja Taylor. Kit viselt meg leginkább? „Engem kissé megviselt, de azt kell, hogy mondja Kristen volt a legnagyobb meglepetés [ebből a szempontból]. Igen, nagyon édes Kristen. (Tay reakciója az egyik néző mondatára.)… az utolsó nap tényleg érzelmesre sikerült.”
Beszélni fog velük újra? Tay viccesen mutatja, hát még nem tudja, majd azt mondja, hogy természetesen nagyon jóban vannak.
Majd beszélnek egy kicsit Lautnerék produkciós cégéről, a Tailor Made-ről, ami az Abduction mögött is áll, ő nem igazán tud a cég ügyeivel foglalkozni, nincs rá elég ideje, így apukája besegít.
Kimmel kíváncsi: Tay még a szüleivel él? Igen, még mindig a családjánál lakik, ugyanabban a szobában ahová 8 évvel ezelőtt először becuccolt, mikor LA-be költöztek. Majd Kimmel elkezd viccelődni azzal, hogy milyen szituáció alakulna ki ha Taylor hazavinne egy lányt.
Térjünk át a második videóra, ennek elején bemutatnak egy új jelenetet az Abduction-ből – nagyon kemény! Elmeséli röviden a film történetét és elmondja, hogy végre ez az első film, ahol használni tudta a harcművészeti tudását. Manapság viszont már nem versenyszerűen űzi ezt a sportot, csupán szórakozásból.
Kimmel nem igazán tud afelett napirendre térni, hogy Tay még mindig a szüleinél él, azt mondja ezek az „aranyévei” itt az ideje kihasználni. Taylor csak nevetve egyet tud érteni.
A show végén azért rákérdez, hogy van e valami más projekt már kilátásban. Taylor azt mondja igen, tovább szereti azon fázist mikor egy film még csak a fejlesztés alatt. Mi a helyzet a Stretch Armstronggal? Válaszként Mr. Launter csak annyit mondd, hogy majd meglátják, hogyan alakulnak a dolgok.
via @TwiBritneyFan, @TwilightExaminer

2 megjegyzés:

Wow, nagyon tetszik :))) Az interjú nagyjából jóra sikeredett :D Végre kaptunk egy kis Taylort :) 12 percben, töményen :D Köszi csajok a cikket :)

Örülök, hogy neki sem szállt el a dicsőségtől az agya. Bár így maradna, nagyon örülnék neki, de a tapasztalat másképp mutatja, de az is igaz, hogy az Alkonyatos sztárok kivételt jelentenek, nem csak az én nagy örömömre :DDD