2011. május 12., csütörtök

Rövid Glamour interjú Jamie Bowerrel

Tegnap este a National Movie Awardson elcsíptük a Twilight sztárját Jamie Campbell Bowert. Nem tudtuk megállni és rákérdeztünk, hogy milyen Robert Pattinsonnal és Kristen Stewarttal együtt dolgozni. De úgy tűnt Jamie rosszalkodóan tréfás kedvében volt, mikor azt mondta, hogy mindketten idióták… Jamie azt is elárulta, hogy mire számíthatunk a Volturitól az utolsó két Twilight filmben. A díjátadón a színészt az One To Watch nevezetű elismeréssel jutalmazták, míg menyasszonya, Bonnie Wright szintén két díjjal távozott a Harry Potter révén.

GLAMOUR.COM: Többet fogunk látni belőled az utolsó két Twilight filmben?
JAMIE: Oh, igen. Bepillantást nyerhetsz abba, hogy milyen a gonosz és torzult Volturi, továbbá néhány igen szörnyű dolgot is elkövetünk.

GLAMOUR.COM: Szeretsz rosszfiú lenni?
JAMIE: Igen. Mindig jó rossznak lenni. Előhozhatod a gonoszabb Éned, lényegében mindannyiunkban benne van a gonoszság, de elfojtjuk.

GLAMOUR.COM: Milyen együtt dolgozni Robert Pattinson-nal?
Jamie: Szörnyű, az a srác egy idióta.

GLAMOUR.COM: És Kristen-nel?
JAMIE: Szintén, ő is idióta, mindketten borzalmasak. Na nem is, imádok velük dolgozni, mindketten hihetetlenül tehetséges színészek, és Kristen az, akit évek óta csodálok, mióta csak először láttam a Pánikszobában. Kristen és Rob is csodálatos, szóval jó dolog olyan emberekkel dolgozni, akikkel kijössz és megértitek egymást.

GLAMOUR.COM: Sokat vagy velük?
JAMIE: Amikor forgatunk, akkor igen, de sokat dolgoznak, és sokfelé kell menniük, tudod nincs igazán otthonuk. Nos, azt hiszem a hotelek azok lehetnek…

GLAMOUR.COM: Megkérdezhetem, hogy haladnak az esküvői előkészületek?
JAMIE: Megkérdezheted, de csak annyit tudok mondani, hogy titok! De köszönöm, hogy megkérdezted.

GLAMOUR.COM: Van már pontos időpont?
JAMIE: Lehetséges. De psszt!
- Rebecca Cox
VIA

0 megjegyzés: