2011. május 14., szombat

Mindent a Snow White and Huntsmanről

Sok huzavona után végre összeállni látszik az Universal Snow White and Hunstman (Hófehérke és a Vadász) című filmjének főszereplőgárdája. Már jól tudjátok, hogy Kristen Stewart fogja Hófehérkét alakítani, a Vadász szerepére viszont sok színészt szántak, többek között Viggo Mortensent, Hugh Jackmant és Joel Edgertont is, végül Chris Hemsworth (balról az első), ausztrál színész elfogadta a szerepet és elkezdték a tárgyalásokat - hozta le tegnap este a Movieweb. Múlthéten kiderült az is, hogy ki fogja Hófehérke szerelmét alakítani, ő nem lesz más, mint az angol Sam Clafin (balról a harmadik). Sam egyébként már nyilatkozott beválogatását illetően - elmondta, hogy nagy örül és szerencsésnek érzi magát, amiért együtt dolgozhat Kristen-nel. A Gonosz Királynőt mint ismeretes az Oscar-díjas Charlize Theron fogja alakítani.

A filmről egyéb infókat a tovább mögött találtok, úgy mint a történetét, lehetséges forgatási időpontot és helyszínt.
Rendező: Rupert Sanders
Forgatási helyszín: London
Forgatás kezdete: Szeptember közepe
Bemutató dátuma (USA): 2012. december 21. / 2012. június 1.
Történet:
Hófehérke (Stewart) egy hihetetlenül gyönyörű hollófekete hajú, porcelán bőrű, rubintvörös ajkú fiatal lány. Hófehérke szépsége egyben a veszte is, mostohaanyja Ravenna (Theron) féltékeny rá és ezáltal fenyegetést jelent a lányra. Hófehérke szerelmes Charmant hercegbe (Clafin), de tinédzserként elválasztották őket egymástól, mivel a lánynak Ravenna kemény szabályait be kell tartania. Így a lány egyetlen barátai az állatok maradnak. Hófehérke élete a feje tetejére áll, mikor Ravenna szembesül vele, hogy az ország legszebbje nem ő, hanem mostohalánya. Így a Királynő Eric-et (Hemsworth), a vadászt felbéreli, hogy ölje meg a szépséges lányt. Eric életét viszont a bosszú hajtja, hiszen feleségének, Sarának gyilkosát keresi éjt nappallá téve. A nőbe halálosan szerelmes volt, ezért nem tud szabadulni emlékeitől. Így keményen iszik, és minden napját a Fehér Farkas felkutatásával tölti, aki megölte imádott feleségét. Viszont mikor rájön, hogy a Fehér Farkas Ravennának dolgozik, Eric megszökteti Hófehérkét, és a Fekete Erdőbe menekülnek, ahol megtanítja a lányt harcolni, hogy bosszút állhassanak a Gonosz Királynőn.

3 megjegyzés:

xD Kemény története van :D Izgalmas film lesz, alig várom már :D:D:D Kíváncsi vagyok hogy csinálják majd meg, mert nagy lehetőségek vannak ebben a történetben :) + Kristen-re is kíváncsi vagyok, mint Hófehérke :))) Ez most am olyan modern kori történet lesz? vagy a szokásos, középkori öltözékben? Lényeges szempont azt hiszem :D

Wow. Hát, ezt is kb annyira kicsavarták, mint a Piroska és a farkast. De sebaj. Megnézzük ezt is, ha ideér :)

xD hát ez tényleg durva lesz :D Elképzelem ahogy Hófehérke egy forgórúgással lerúgja majd a gonosz királynőt :D