2011. május 26., csütörtök

Michael Sheen felolvas egy Twilight ihletésű fanfictiont

Los Angeles-ben jelenleg is zajlik az idei Független Filmek Vetítési Sorozata, ahol Michael Sheen Beautiful Boy (trailer) című filmjét is bemutatták. A vetítés mellett pedig egy sajtótájékoztatófélét is tartottak (képek), ahol filmbéli színésztársával, Maria Bello-val (egyébiránt ő fogja alakítani Taylor anyukáját az Abduction-ben, illetve a Sárga Zsebkendőben is láthattuk Kristen oldalán) válaszoltak a feltett kérdésekre.
Továbbá Sheen a VH1 Big Morning Buzz (videó) című műsorában felolvasott az egyik legnépszerűbb Twilight ihletésű fanfiction-ből - a Savage7289 által írt Unexpected Circumstances-ből - egy rövid részletet. Ezen fanfiction különlegessége pedig abban rejlik, hogy a már jól ismert karaktereket Savage a középkorba helyezte vissza - például Aro királyként, Bella szolgaként, Edward pedig lovagként jelenik meg a történetben.
via brandheroin Lj,

1 megjegyzés:

Sziasztok!
Lenne-e valakinek ideje lefordítani a fent említett Unexpected Circustances-t? Nekem nagyon tetszik a történet.Persze, dupla annyi időbe telik elolvasnom mint az anyanyelvemen. Nem is ez a lényeg, hanem akik nem értenek angolul, azok is tudnák élvezni ezt a történetet. Mit szóltok hozzá?

Üdv nektek!