2011. május 23., hétfő

Twilight: The Graphic Novel, Volume 2

A Twilight képregény második része (Twilight: The Graphic Novel, Volume 2) októberben jelenik meg Amerikában, amelynek borítója napvilágot látott és mint jól látható az első résszel klasszul kiegészítik egymást. Az első rész magyarul már nálunk is kapható viszonylag kedvező áron. Valaki megvette már az első részt, vagy esetleg tervezi beszerezni?

10 megjegyzés:

nekem is megvan , nagyon jó a grafika és egész hiteles a történet :D :D

Nekem is megvan!!!! sztem jó nagyon, csak azt furcsáltam először, hogy nem a teljes első rész volt benne...de mivel képregény gondolom nem így akarták....nem?

Névtelen: 2000 ft jelenleg bookline-on (ott a link hozzá)

Nekem is megvan és nagyon tetszenek benne a rajzok!! Egyik-másik karakter sokkal közelebb van ahhoz, ahogy anno a könyv olvasásakor elképzeltem őket!! Persze pl Charlie-t bajusz nélkül nagyon furcsa volt megszokni!!
Én várom a folytatást!!

Én megnéztem egy kisebb boltban, ott 4ezer volt,annyit nem adnék ki érte,de 2ezret talán. Számomra furcsa a képregény grafikája, valahogy nem illik ez a mangás külső az általam elképzelt képhez (mármint a karakterekről).

Nekünk is megvan. Gyakorlatilag mindent megvettünk eddig, ami Stephenie Meyer (némelyiket több példányban is). Nekem is tetszik. A karakterábrázolások nekem is sokkal közelebb vannak az általam elképzelthez, mint a film. A borító ötlete, hogy az 1.-2. rész egy képpé válik, nekem nagyon tetszik.
Esetleg érdemes antikváriumban keresni, egyik ismerősöm az összes részt (a regény részeit)ott vette meg.

Nekem is megvan, és egyetértek ancsapancsával, számomra is a rajzolt karakterek közelebbiek az általam elképzelthez.

megvan és immmmmmmmádom egy nap 5x kiolvasom