2011. május 13., péntek

Filmszerepek: Dakota a jókislány, Jackson a félkegyelmű

A Twilight után se Jackson Rathbone se Dakota Fanning nem fog unatkozni, hisz mindkettőjüket új filmszereppel találták meg:
Dakota a Very Good Girls című film stábjához csatlakozott, melyben Elizabeth Olsen-nel, Dustin Hoffman-nal, és Peter Sarsgaard-dal fog együtt dolgozni. A Very Good Girls két New York-i tinédzser lányról fog szólni, akik elhatározzák miután leérettségiztek okvetlenül el akarják veszíteni a szüzességüket a nyári szünetben. A dolgok azonban bonyolulttá válnak, mikor mindketten ugyanabba a karizmatikus utcai művészbe esnek bele. A Variety értesülései szerint a film forgatása szeptemberben kezdődik.
Dosztojevszkij A félkegyelműje újabb feldolgozást kap, melyben Jackson is szerepet kapott Erika Christensen mellett. A Félkegyelmű főszereplője Lev Nyikolajevics Miskin herceg, a „jó ember” idealizált típusa, aki, noha nem túlzottan (de azért épp eléggé) okos, ugyanakkor gyermekien tiszta (ártatlan, kedves, naiv és megbocsátó). A herceg hosszas betegség után érkezik haza Oroszországba, és próbál – nem csak ő tehet róla, hogy tragikusan sikertelenül – beilleszkedni az ottani életbe. (Wikipédia) A film forgatása szeptembertől kezdődik Los Angeles-ben Paul Williams rendező vezényletével.
via Collider

0 megjegyzés: