2011. május 12., csütörtök

Ashley a Skateland premierjén

A 1980-as években játszódó görkoris drámának, a Skateland-nek is megtartották a Los Angeles-i premierjét, amin természetesen, mint a film egyik főszereplője, Ashley Greene is tiszteletét tette (+40). Előző nap viszont az STK Los Angeles étterem évfordulós partiján volt, ahol Edi Gathegi (Laurent) is megjelent (+8).
A ComingSoon.net egy 10 perc körüli interjút készített Ashley-vel (videó), amiben a Skateland, és a The Apparition mellett Twilight-tal kapcsolatos kérdések is elhangzottak:
Milyen különbség van David Slade, az Eclipse rendezője és Bill Condon a kétrészes finálé direktora között? Ashley elmondta, hogy két teljesen más emberről, rendezőről van szó. A rendezőváltásokat egyébként nem tartja rossz megoldásnak, hiszen minden könyvnek más a tónusa, hangulata és ezek tudatában döntöttek az egyes rendezőkről. David-et fantasztikus rendezőnek tartja, szeretett vele dolgozni, de Bill teljesen az ellentéte. Minden nap mosolyogva ment a forgatásra, hisz Bill nagyon kellemes aurát árasztott magából, azt hogy szereti a munkáját és hogy szeret ezen a projekten dolgozni. A riporter rákérdezett arra, hogy a két rész  valamelyikében lesz-e újra baseball jelenet, hisz az első filmnek ez az egyik legemlékezetesebb, legszórakoztatóbb eleme. Ash elmondta, hogy sajnos nem lesz, helyette sok harcot kapunk, valamint ott lesz az esküvő és Nessie születése is. via LionAndLambLove

0 megjegyzés: