2011. szeptember 15., csütörtök

Taylor a ¡Despierta América! című reggeli műsorban

Taylor a héten Floridában, pontosabban Miamiban járt, mégpedig a Miami Dolphins és a New England Patriots között lezajlott futballmeccs miatt (képek || Videók: #1#2). Valamint egy ottani helyi  reggeli TV-s showműsorba is meghívták, amely a ¡Despierta América! (Ébresztő Amerika!) névre hallgat (képek). Ennek a műsornak az a sajátossága, hogy elsősorban a spanyol ajkúaknak szól, így az angolul elhangzottakat spanyolul rögtön alámondják/átfordítják. A műsor folyamán az alábbi témákról esett szó:
VIDEÓ #1 - A műsorvezetők első kérdése az volt, hogy nehezen kelt-e ma. Taylor azt mondja nem igazán, amikor nem dolgozik akkor szívesen alszik ő is 9-ig, vagy akár 10 óráig. Viszont amikor dolgozik tény, hogy jóval előbb szokott felkelni. Második kérdés: Szereti-e a latinos kajákat. Tay: "Abszolút, kedvencem a latin konyha!"
VIDEÓ #2 - A második videóban már rátérünk az Abductionre. Taylor elmondja, hogy sok kihívással járt számára ez a film. 3 hónapos felkészülésen esett át mielőtt hozzáláttak a film forgatásának. A felkészülés során pedig sok új dolgot is kipróbálhatott, úgy mint a motorozást, boxolást és birkózást. Már láthattuk azt a jelenetet, amelyben ő és Jason Isaacs egymással öklözgetnek, milyen volt ezt felvenni? Tay azt mondja nem volt a legkönnyebb, viszont Jason sokat segítette a jelenet során, de nagyon kellett arra figyelniük hogy nehogy ténylegesen megüssék egymást. Lilyről csupa jót mondd csak el, nagyon tehetséges, édes aranyos lánynak tartja. A karakterének fontos szerepe lesz a filmben, végigkíséri Nathant az egész hajsza során. A vásznon kívül milyen a kapcsolatuk jellege? Tay annyit mond (nevetve), hogy nagyon jó barátok.

Az Abduction kapcsán elmaradt néhány mostanában kiadott új still posztolása - az összes eddig kiadott fotót ide kattintva nézhetitek meg - illetve új TV spotok, klippeket, kulisszák mögötti videókat is nyilvánosságra hoztak: TV Spot || BTS videó #1, BTS videó #2, BTS videó #3 || Jelenet #1, Jelenet #2 via TLWeb

0 megjegyzés: