2010. március 13., szombat

Rob, Kellan, Sheen, képregény

Jövőhéten Amerikában polcokra kerül végre a New Moon DVD és BluRay változata. Az extrákból azonban máris elkezdtek szivárogtatni. Igaz, hogy ezek is csak néhány másodperces anyagok: az egyiket az MTV adta ki, amiben a Jacob felugrik, majd farkassá alakul projekt megvalósításába tekinthetünk bele 10 másodperc erejéig, a másikat pedig a Movieweb, melyben Jake és Bella "szakítását" nézhetjük meg Chris Weitz audiokommentárjával.
Újabb képek Rob-ról a Remember Me press junket-jéről, több itt
Ha már Robert-nél tartunk, még mindig Londonban forgatja a Bel Ami-t, azonban a forgatás hamarosan átköltözik Budapestre: előreláthatólag húsvét után és április 20-áig maradnak. Akit érdekel hogy mi történik pontosan a forgatáson, az látogasson el a BelAmiFilm.com-ra, ugyanis ott összegyűjtik a film forgatásával kapcsolatos összes információt (természetesen angolul): képeket, cikkeket, nyilatkozatokat.. .stb.
Kellan még március elején részt vett a Puerto Rico-ban megtartott Roselyn Sanchez Triathlon versenyen (több kép itt és itt). És itt van két videó amiben Kell-t láthatjuk: az egyik a felejthetetlen Calvin Klein reklámfilmjének hosszabb változata, a másik pedig Meskada című filmjének trailere.
Michael Sheen-t pedig új szerepben láthatjuk majd a Tron Legacy című filmben, ugyanis egy igen érdekes szerelésbe kellett bújnia, amit a két kép is bizonyít. Überbrutálul néz ki a Sheen. A trailert szinkronosan itt nézhetitek meg. A Twilight képregényről is kaptunk újabb fotókat [állítólag hazánkban is meg fog jelenni], még több itt
via twilightsagafan, Mr.Pattinson, KLO, Movieweb, Mtv,  LetmeSign.com

3 megjegyzés:

Ez a képregény elég jól néz ki, ha nem is veszem meg, de majd belekukucskálok. :)

Nekem nem tetszik ez a képregény.Ne kérdezzétek miért,de jobb az eredeti :))
Kellan olyan cuki :))

Nekem nagyon bejön a képregény:) Megvenni én sem fogom, de mindenképp belenézek:)