2010. március 2., kedd

Boldog születésnapot Bryce


Boldog szülinapot Bryce!

Középső nevét, a Dallas-t arról a városról kapta, ahol megfogant. Szerepelt többek között a Pókember 3-ban, A lány a vízben illetve A falu című filmekben is. 2006. június 17-én ment hozzá barátjához, Seth Gabel-hez, 2007. február 16-án életet adott kisfiának, Theodore Norman Howard Gabel-nek.
Érdekesség: helyettesítette Kirsten Dunst-ot A faluban, Nicole Kidman-t a Manderlay-ben, Lindsay Lohan-t a The loss of a teardrop diamond-ban, Claire Danes-t a Terminator:Salvation-ben és végül Rachelle Lefevre-t az Eclipse-ben. Vegetáriánus.

2 megjegyzés:

szerintem a legfontosabb brycerol az az hogy o Ron Howard/ a rendezo/ lanya!! ezert sem birom annyira a nocit.. igy konnyu szerepeket kapni, nem sokan mernek nemet mondani Ron nak... bryce meg allandoan csak vigyorog.. nem birom..a nocit..mar boccs

Ez hülyeség. Miért kell folyton rákenni, h csak azért jó, mert Ron lánya?? Már eleve lenézik, mert rendező az apja, pedig a tehetséget lehet örökölni is!!! A falu című filmben tök jó volt, ott Shyamalan rendező cseszte el a filmet azzal, h thrillernek nevezte, pedig dráma. Így akarta a bepisilni vágyó tiniket a moziba hívni. Háát, ha Rachelle Lefevre cserélte volna le Bryce-t, tuti, h őt rühellnéd.