2010. március 17., szerda

Apró hírek

Tegnap kikerült a boltok polcaira a Twilight Graphic Novel vagy ahogy mi hívjuk Twilight képregény. Kedvcsinálónak itt van pár szkenn a kész műből, aki szereti a mangákat és az anime-t az szerintem meg lesz elégedve az újsággal. Elég igényesnek tűnik és hátha valaki a képek láttán kap kedvet a megvételéhez :) Barbi már írta korábban, hogy nálunk is lehet már rendeleni az angol nyelvű példányt, bár elég borsos áron :/ Erre több kép.



Van két új képünk JettStew-ról és DakotaCherrie-ről, valamint két ruhapróbás kép Dakota-ról. via brandheroin LJ

Kristen tegnap a Jimmy Fallon Show-ban és a Regis & Kelly Show-ban promózta a The Runaways-t, videókért a JustKstew-ra menjetek.

Anna is promózott azonban ő az Up in the Air-t vitte Japánba, ahol március 20-án fogják bemutatni a filmet. Több japánAnna itt :)

Tay StarAmbassodor-os sorozatából is jutott pár új kép a mai napra. Ne utáljatok de szerintem az a kardigán tök nagypapis :D Viszont abba a lila ingbe tök karcsúnak látszik a dereka :)
Még pár kép a TLWeb-en!

1 megjegyzés:

nos ez a Twilight manga nagyon igényes, szépen kidolgozott , én imádom a mangákat , szóval ha olcsóbb lesz, lehet beszerzem. Öröm látni hogy nem a film alapján csinálták, hanem könyv hű(ld: rétes jelenet, Ed a fák között ;) )..