2010. március 15., hétfő

Kis betekintés az Eclipse ruhásszekrényébe

A Saga következő részében a szereplők ruháiért ismét Tish Monaghan felel, aki már a New Moon során is öltöztette a karaktereket. Most, hogy kijött az első teaser a júliusban mozikba kerülő Eclipse-ből, az MTV utána járt Tish segítségével a ruháknak, kiegészítőknek.
Amit mindenki már szinte rögtön észrevett az a Bella ujján lévő hatalmas gyűrű, ami nem más, mint AZ eljegyzési gyűrű, amit Edward-tól kap majd. Tish pontosabb infót nem adott ki erről a darabról, annyit mondott, hogy ezt külön a kellékes részleg készítette Bella-nak. Azonban ez a darab nagyon hasonló ahhoz a gyűrűhöz, amit Stephenie Meyer is "hitelesített" az Eclipse könyv megjelenése után. Azt a darabot az Infinite Jewelry nevű cég készítette.
Edwardot is ismét visszabujtatták a laza darabjaiba, ami nagy megkönnyebbülés a mi szemünknek és valószínű Rob számára is, hiszen a New Moon-ban szinte végig azt az egy öltönyt viselte, amit Bella születésnapi partiján. Bella floridai kiruccanása alkalmából őt is hagyták lengébben öltözködni, így egy kis bőrt is villanthat a leányzó, bár a könyv szerint mind Bella, mind pedig Renee fürdőruhában mászkál, addig ezt szintén inkább egy ujjatlan trikóra és lenge felsőre módosították (ebben valószínű az is közrejátszhatott, hogy a Renee-t alakító színésznő akkor már terhes volt). Jake is megkapta a szokásos feszülős pólóit, hisz a New Moon és Eclipse történései között csupán 2 hét telik el és ez rajta sem látszódhatott meg. A trailerben egy Levi's nadrágot és egy sima fekete pólót adtak rá. via

3 megjegyzés:

Én nem vettem észre a gyűrűt:)

LOL csendben megjegyzem,hogy én sem :))
De egyébként szép gyűrű.:)

Mert nem a filmre figyeltek